Építészkongresszus

2023. április 18.

Könnyedén, pár kattintással testreszabhatja pergoláját

Könnyedén, pár kattintással testreszabhatja pergoláját

Az online, regisztráció nélkül elérhető pergolatervező program megkönnyíti a választást a Brustor széles termék-, szín- és méretkínálatából.

Hat érv a Brustor 3D tervező mellett:

1. Könnyű használatra tervezték a programot, ezért a pergola oldalát árnyékoló ZIP screen nyitottsága, a lamellák dőlésszöge (0-135°) a nap állása szerint csúszkával állítható.

2. A program által felajánlott listából könnyedén lehet választani, hiszen minden kategóriából beépítettek egy-egy jellemző típust:

  • a B128 lejtett kialakítású vászonfedésű terasztető,
  • a B200 XL a legnépszerűbb és kiemelkedő variálhatóságú Brustor forgatható lamellás pergola,
  • a B300 vászonfedésű, nyitható tetővel szerelt pergola,
  • a B600 S forgatható lamellás prémium pergola, aminek lamellái 13 százalékra össze is húzhatók.

Könnyedén, pár kattintással testreszabhatja pergoláját

3. A pergolák állhatnak szabadon 4 oszloppal, de tetszőleges homlokzathoz is csatlakoztathatók 1-3 oldalon. A látvány életszerűvé tehető a falak kiválasztásával, és akár téglatextúra használatával.

Könnyedén, pár kattintással testreszabhatja pergoláját

4. A ZIP Screenek, azaz a motoros mozgatású vászonárnyékolók a napfényvédő funkción túl vizuális élményt is adnak, „öltöztetik” a pergolát. A függőleges Brustor B1200 ZIP Screen különlegessége, hogy széles színskálában és többféle szövési sűrűséggel érhető el – ez utóbbi a fényáteresztő képesség miatt fontos. A 3D tervezőben 7 féle színt próbálhatunk ki.

A pergola alumíniumszerkezetének és a lamelláknak kiváló minőségű porfestéssel létrehozott felületképzése Qualicoat minősítéssel rendelkezik. A pergolák lamelláinak színe sokszor eltér a vázszerkezetétől, ez a megoldás is jól vizualizálható a 3D tervezővel.

5. A pergolák minden esetben egyedi méretekben készülnek. A 3D tervező méretbeállítási ablaka jó támpontot ad, hiszen az elérhető maximális méretnél nem enged nagyobbat.

Könnyedén, pár kattintással testreszabhatja pergoláját

6. Az egyéni ízlés szerint testreszabott pergola elhelyezhető egy feltöltött fotóra: a végeredmény a valósághoz közeli látvány lesz. És ami a legjobb, hogy minden újra és újra, pár kattintással módosítható.

Könnyedén, pár kattintással testreszabhatja pergoláját

Készítsen a saját házáról egy fotót és indulhat a tervezés! Az utolsó lépésben a fotót húzza be a programba háttérként, és már készen is az Ön személyre szabott látványterve, ami pont úgy néz ki, mint a jövőben megvalósuló teraszfedése a valóságban!

A tervezőszoftver itt érhető el >>

A Brustor katalógus letölthető innen >>

(x)

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Lakásbiztosítások, lakhatási célú vagyonbiztosítások rendhagyó felmondási joga

További költségek miatt módosíthatók az építési beruházási tárgyú közbeszerzési szerződések

Reklámfelületekre, utcabútorokra vonatkozó, 2024 januárjától hatályos előírások

A közbeszerzési törvény 2024 februárjától hatályos módosításai

Építési jog 2024 – Két félnapos konferencia, webinárium és szakmai konzultáció 2024. február 15-én (febr. 26-ig visszanézhető)

épjog