2012. december 06.

Irodaszékek öt év garanciával közbeszerzésekhez is

Irodaszékek öt év garanciával közbeszerzésekhez is

Napjaink pályázati kiírásaiban az irodaszékektől elvárt magas szintű technikai funkciók és ergonómiai előírások mellett egyre gyakoribb kívánalom az öt év garancia. Az Antares Kft. már magas háttámlás, gázliftes magasságállítású, akár 24 órás intenzív használatra alkalmas forgó- és tárgyalószékeket is kínál öt év garanciával.

A cég termékkínálatában eddig is szerepelő, öt év garanciával forgalmazott termékek (például Rovo forgószékek, Concorde munkaszékek, 1800 Lei széria stb.) köre újabb forgó- és tárgyalószékekkel bővült, melyek mindegyikét szakszerűen, részben vagy teljes egészében összeszerelve, átvizsgálva szállítják.

Irodaszékek öt év garanciávalIrodaszékek öt év garanciával


Robusztus, kényelmes, elegáns

Egyre magasabb a száma azoknak az ülve dolgozó felhasználóknak, akiknél az irodaszékek kiválasztásakor a komforton és tartósságon kívül az átlagosnál nagyobb, akár 140-150 kg teher elbírása is fontos szempont. Nekik készült a nemrégiben útjára bocsátott XXL termékcsalád. E forgó- és tárgyalószékek alapjai masszív, kipróbált és megbízható széktípusok, melyeket néhány speciális alkatrész (erősített gázlift, sűrűbb és keményebb szivacspárnák, masszívabb fém lábkereszt és mechanika stb.) erősít.

Irodaszékek öt év garanciávalIrodaszékek öt év garanciával

Irodaszékek öt év garanciával

Irodaszékek öt év garanciával 

 

Néhány kipróbált, széles opciós lehetőséggel kínált széktípus garanciaideje is 5 évre bővült: az 1380 SYN Flute,1580 SYN Gala, Boston, 2180/S Magix székeknél a kiváló minőségű mechanika, a gázlift, a lábkereszt, illetve a székváz és a körülbelül 30 százalékkal sűrűbb és keményebb párnázat alkalmazása tette lehetővé a garanciaidő emelését.

Irodaszékek öt év garanciával Irodaszékek öt év garanciával

Az 1580 SYN Gala és 1380 SYN Flute termékeknél úgy növekedett 3-ról 5 évre a jótállási idő, hogy a termékek ára változatlan maradt.

www.antares.hu

(x)

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo