2012. július 31.

Lakótérbővítés a szabadba

Lakótérbővítés a szabadba

A télikert jó közérzetet és hangulatot teremtő lakótérbővítési lehetőség – de csak akkor, ha gondoskodunk a megfelelő fény-, belátás- és napvédelméről. A Hella télikert-árnyékolók védelmet, kényelmet és ezzel magasabb életminőséget nyújtanak, lehetőséget adva a fény- és az árnyékviszonyok egyéni igények szerinti beállítására.

A Hella télikert-árnyékolók előnyei:
• kényelmes, elektromotoros meghajtás, intelligens komfortvezérlések;
• a változó időjárási körülményekhez alkalmazkodó hatékony időjárás elleni védelem;
• több mint 220 féle árnyalat, 3 standard állványszín, kérésre az összes RAL-tónus kapható;
• védett az elszennyeződéstől, csendes, karbantartásmentes;
• tartós energia- és környezethatékonyság;
• az energiafelhasználás csökkenése a háztartásban és az irodában;
• modern építési és lakástechnológia;
• hosszú élettartam az erős szövetnek köszönhetően.

Lakótérbővítés a szabadba

A Tenda C modellt különösen a nagy túlnyúlással rendelkező télikert-árnyékoláshoz tervezték (ferde üvegfelületre történő szereléshez). Az egyetlen ellenfeszített anyaggal rendelkező túlnyúlásos napellenzőként összekapcsolható, a tok 1,5 méteres túlnyúlásig ellenáll a csavarodásnak. Trapézszerkezetként is szállítható. Tökéletesen kombinálható a C2 kazettás napellenzővel.

Lakótérbővítés a szabadba

A Tenda plus a nagyobb méretű télikertek, tetőüvegezések és pergolakonstrukciók védelméhez ideális. A feszítőrendszer és a vezetősínek palástos tengelybe integrált rugós csomagokkal gondoskodnak a messzemenően karbantartásmentes, hosszú életű télikert-árnyékolásról. A rugó állandó feszítése kiiktatja a kopogó zajokat és a télikertre való rezonanciaátvitelt.

Lakótérbővítés a szabadba

A Vidrio napellenző speciálisan a Hella caso terasztetőzetek vagy pergolák árnyékolására készült. Nap- és tükrözésvédelmet nyújt, közvetlenül a tető alá szerelve. A szép formájú, kerekített napellenzőtok és a filigrán vezetősínek hangulatos képet eredményeznek. Védett a piszoktól, csendes és karbantartásmentes.

Lakótérbővítés a szabadba

A Hella télikert-árnyékolók nyáron a magas külső hőmérséklet hatását a dessinválasztás függvényében akár 85 százalékkal is csökkenteni tudják, alkalmazásukkal légkondicionáló berendezés nélkül is kellemes, hűvös levegő teremthető. Télen az árnyékolók csukott állapotban álló légrést hoznak létre az ablak előtt, és így megakadályozzák a levegő áramlását. A fűtés általi energiafogyasztás akár 20 százalékkal is csökkenhet. A dessinkollekció a legragyogóbb színekkel és fényerővel rendelkezik, a klasszikus tömbcsíkok és a finom ritkaságok az aktuális natúr árnyalatokban minden szín- és ízlésszegmenst lefednek. Minden felhasználási célra – a nem vízáteresztő napvédelemtől a magas terhelhetőségen át a légcsereváltásig – alkalmasak.

A Hella télikert-árnyékolókat elektromos motor hajtja, aminek szél-, nap- és/vagy esőérzékelővel történő kiegészítésével az árnyékoló kitűnően tudja követni a változó időjárási viszonyokat.

 

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Kérdések és válaszok a közbeszerzési szaktanácsadók névjegyzékét érintő változásokról

A Közbeszerzési Hatóság online tájékoztatót tart a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadókat érintő válozásokról

2023. november 8. napján hatályba lépett az állami építési beruházások rendjéről szóló 2023. évi LXIX. törvény

Elérhető az új e-tanúsítás: az Épületenergetikai Tanúsítványok Országos Nyilvántartása

Kós Károly születésnapja, vagyis december 16-a lett a Magyar Építészet Napja

épjog