2012. jlius 31.

Lakótérbõvítés a szabadba

Lakótérbõvítés a szabadba

A télikert jó közérzetet és hangulatot teremtõ lakótérbõvítési lehetõség – de csak akkor, ha gondoskodunk a megfelelõ fény-, belátás- és napvédelmérõl. A Hella télikert-árnyékolók védelmet, kényelmet és ezzel magasabb életminõséget nyújtanak, lehetõséget adva a fény- és az árnyékviszonyok egyéni igények szerinti beállítására.

A Hella télikert-árnyékolók elõnyei:
• kényelmes, elektromotoros meghajtás, intelligens komfortvezérlések;
• a változó idõjárási körülményekhez alkalmazkodó hatékony idõjárás elleni védelem;
• több mint 220 féle árnyalat, 3 standard állványszín, kérésre az összes RAL-tónus kapható;
• védett az elszennyezõdéstõl, csendes, karbantartásmentes;
• tartós energia- és környezethatékonyság;
• az energiafelhasználás csökkenése a háztartásban és az irodában;
• modern építési és lakástechnológia;
• hosszú élettartam az erõs szövetnek köszönhetõen.

Lakótérbõvítés a szabadba

A Tenda C modellt különösen a nagy túlnyúlással rendelkezõ télikert-árnyékoláshoz tervezték (ferde üvegfelületre történõ szereléshez). Az egyetlen ellenfeszített anyaggal rendelkezõ túlnyúlásos napellenzõként összekapcsolható, a tok 1,5 méteres túlnyúlásig ellenáll a csavarodásnak. Trapézszerkezetként is szállítható. Tökéletesen kombinálható a C2 kazettás napellenzõvel.

Lakótérbõvítés a szabadba

A Tenda plus a nagyobb méretû télikertek, tetõüvegezések és pergolakonstrukciók védelméhez ideális. A feszítõrendszer és a vezetõsínek palástos tengelybe integrált rugós csomagokkal gondoskodnak a messzemenõen karbantartásmentes, hosszú életû télikert-árnyékolásról. A rugó állandó feszítése kiiktatja a kopogó zajokat és a télikertre való rezonanciaátvitelt.

Lakótérbõvítés a szabadba

A Vidrio napellenzõ speciálisan a Hella caso terasztetõzetek vagy pergolák árnyékolására készült. Nap- és tükrözésvédelmet nyújt, közvetlenül a tetõ alá szerelve. A szép formájú, kerekített napellenzõtok és a filigrán vezetõsínek hangulatos képet eredményeznek. Védett a piszoktól, csendes és karbantartásmentes.

Lakótérbõvítés a szabadba

A Hella télikert-árnyékolók nyáron a magas külsõ hõmérséklet hatását a dessinválasztás függvényében akár 85 százalékkal is csökkenteni tudják, alkalmazásukkal légkondicionáló berendezés nélkül is kellemes, hûvös levegõ teremthetõ. Télen az árnyékolók csukott állapotban álló légrést hoznak létre az ablak elõtt, és így megakadályozzák a levegõ áramlását. A fûtés általi energiafogyasztás akár 20 százalékkal is csökkenhet. A dessinkollekció a legragyogóbb színekkel és fényerõvel rendelkezik, a klasszikus tömbcsíkok és a finom ritkaságok az aktuális natúr árnyalatokban minden szín- és ízlésszegmenst lefednek. Minden felhasználási célra – a nem vízáteresztõ napvédelemtõl a magas terhelhetõségen át a légcsereváltásig – alkalmasak.

A Hella télikert-árnyékolókat elektromos motor hajtja, aminek szél-, nap- és/vagy esõérzékelõvel történõ kiegészítésével az árnyékoló kitûnõen tudja követni a változó idõjárási viszonyokat.

 

hrlevl-feliratkozs

épjog