2013. május 03.

Nagy kedvezmény az Allplan programra váltóknak

Nagy kedvezmény az Allplan programra váltóknak

Megkönnyíti a Nemetschek azok döntését, akik a hagyományos kétdimenziós tervezési eljárásokról a korszerű Épület Információ Modellezés (BIM) módszereire váltanának: félmillió forint árengedménnyel juthatnak most Allplan Építész vagy Allplan Építőmérnöki tervezőprogramhoz azok, akik jelenleg AutoCADet vagy hasonló programot használnak. 

A Nemetschek Magyarország a most meghirdetett akció keretében korlátozott számú Allplan szoftvercsomagot ajánl fel ezeknek a tervezőknek 1.090 ezer forint helyett mindössze 590 ezer forint + áfa áron. Ezzel a gesztussal a Nemetschek elismeri a más szoftver beszerzésére fordított befektetést, valamint egyúttal lehetőséget biztosít kiegészíteni a tervező meglévő CAD rendszerét egy új, hatékony funkciókkal rendelkező programmal.

A felhasználóknak mindössze nyilatkozniuk kell arról, hogy most AutoCAD vagy hasonló programmal dolgoznak – és azt természetesen meg is tarthatják, nem kell lemondaniuk róla. Fontos tudni, hogy a korábban AutoCAD-ben készített terveket az Allplan is problémamentesen kezelni tudja.

Nagy kedvezmény az Allplan programra váltóknak

Az új, kedvezményes áron kínált Allplan-program a magasabb tervezési szintre lépés lehetőségét adja meg: a kétdimenziós számítógépes rajzolás-szerkesztés mellett ezzel az eszközzel háromdimenziós építészeti és statikai modellek készíthetők. Ennek talán legkézenfekvőbb előnye, hogy – mivel a terveket eleve intelligens térbeli objektumként értelmezi a szoftver – bizonyos véletlen hibák automatikusan kiküszöbölődnek. Továbbá a 3D-s tervezés során nemcsak a tervrajzok készülnek el, de a betervezett anyagmennyiségek, vaslisták, illetve kigyűjtések és jelmagyarázatok is néhány klikkeléssel előállíthatók – mégpedig úgy, hogy ezek a terveken végrehajtott esetleges változásokat automatikusan követik. 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog