2013. március 04.

országos konferenciasorozat

országos konferenciasorozat

Miért éri meg? – Az ökologikus építészet ökonómiája címmel a HuGBC (a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete) és a Metszet kiadója, az Artifex Kiadó konferenciasorozatot rendez, bemutatva a költséghatékony, fenntartható építészet mesterfogásait.

Az előadássorozaton az egyes megoldások gazdaságossági kérdéseit fogjuk vizsgálni – az Ertsey Attila által tervezett háromféle variációban kidolgozott mintaházon keresztül – Reith András HuGBC-elnök segítségével, épületszimulációs analízis alkalmazásával. Nemcsak az egyes változatok (aktív-, passzívház és alacsony energiafelhasználású épület), illetve az ezeknél alkalmazott megoldások kerülnek szóba, de a tipikus tervezési vagy kivitelezési hibák költségkihatása is.

Ezen kívül az Archikon Építésziroda (Nagy Csaba, Pólus Károly) költségelemzésekkel bemutatja az általuk tervezett első nagyléptékű magyar passzív társasház terveit, költségelemzését is (Budapest XIII. kerület, Zsinór utca).

Az Artifex Kiadó a Bramac Kft. és a Baumit Kft. kezdeményezésére, az Ursa Magyarország, a Schiedel Kéménygyár Kft. és a Xella Magyarország Kft. együttműködésével folytatja új megközelítésben, új témával, tudnivalókkal a tavaly előtt indított konferenciasorozatot.

 

A konferenciára itt lehet regisztrálni>>

A konferencia önálló honlapja>>

A konferencia részletes programja>>

 

Továbbképzési pontok:
MÉK: 2,5 pont (2012/407);
MMK: 1,5 pont (01/2013/0015)


Helyszínek és időpontok

Székesfehérvár – március 19. kedd
Győr – március 26. kedd
Pécs – április 23. kedd
Debrecen – április 25. csütörtök
Budapest – május 7. kedd
Kalocsa, Bakodpuszta – május 14. kedd (a BKMÉK tagjainak a kamara szervezésében kecskeméti indulással is)
Szeged – május 16. csütörtök

 

Részvételi díj:
előzetes regisztráció és fizetés esetén: 3 150 Ft + áfa (4 000 Ft)
helyszíni készpénzes fizetés esetén: 3 937 Ft + áfa (5 000 Ft)

Figyelem! Visszatérítés! Minden résztvevőnek bruttó 2 000 forintot írunk jóvá a tervlap.hu rendszerében. (A visszatérítés csak a teljes napon résztvevőknek jár!) Az összeg felhasználható a tervlap.hu-n meghirdetett rendezvények részvételi díjaira, szaklap- és szakkiadvány-előfizetésekre stb.!
Ezen felül minden résztvevő féléves előfizetést kap a Metszet folyóirat 2013/4-5-6 számára (bruttó 2 450 Ft értékben)!

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog