2014. január 21.

Vízszigetelő lemezek tetőre, teraszra, alépítményekhez

Vízszigetelő lemezek tetőre, teraszra, alépítményekhez

A lágy PVC-alapú Fatrafol vízszigetelő lemezek tulajdonságaiknak köszönhetően kiváló megoldást nyújtanak felszín alatti épületek vízszigeteléséhez, tetőburkolatok vízszigeteléséhez, valamint medencék és tavak szigeteléséhez.

A Fatrafol tetőszigetelési rendszerbe tartozik a Fatrafol 810, a legáltalánosabban alkalmazható csapadékvíz elleni szigetelőlemez. Mechanikusan rögzített és leterhelt tetők vízszigeteléséhez, zöldtetők kialakításához egyaránt használható. A Fatrafol 807-es lemezek alulról kasírozott, nem szőtt textilréteggel készülnek, így közvetlenül felhasználhatók bitumenes épületek felújítására. A Fatrafol 807/V lemez speciális, hőszigetelésre ragasztott rétegrendhez kialakított típus. Általánosan olyan tetőkön alkalmazzák, ahol a mechanikai rögzítés nem oldható meg. Zöldtetők megfelelő szigeteléséhez kifejlesztett lemez a Fatrafol 818, melyből készül UV-stabil és nem UV-stabil kivitel.

A Fatrafol 814-est teraszok és erkélyek bontás nélküli rekonstrukciójára használják, mely járható, csúszásmentes réteget képez. A csomópontok megerősítéshez, átvezetések és dilatációk kialakításához, illetve egyes lemezek toldásához a Fatrafol 804-es homogén lemeztípus alkalmas.

A Fatrafol mélyépítési szigetelő rendszerbe tartozik a Fatrafol 803, illetve Fatrafol 813, az épületek alsó részeinek szigeteléséhez talajvíz, víznyomás és radon kizárásához. Az Ekoplast 806 kifejezetten kőolaj termékek szigetelésére kifejlesztett lemez, míg a Aquaplast 805 tavak vízszigeteléséhez és vízgazdálkodási struktúrák kialakításához alkalmas.

A Fatra Izolfa Zrt. a csehországi Fatra, a .s. gyár által gyártott Fatrafol lemezek kizárólagos forgalmazója Magyarországon. Komplex minőségbiztosítási, garanciarendszerrel és kiterjedt partnerhálózattal rendelkezik. A lemezeket kizárólag a Fatra Izolfa Zrt. által betanított és oklevéllel elismert kivitelező cég építheti be, aminek szakszerűségéről a beépítés alkalmával a technikus személyesen is meggyőződik. Ennek a vizsgálatnak az eredményét jegyzőkönyvben rögzíti és minőségi pecséttel látja el, majd ezt követi a garancialevél kiállítása és átadása. Ez a metódus megismétlődik a beépítést követő 6. évben és a garanciaidő lejárata előtt, azaz a beépítést követő 10. évben.

 

Vízszigetelő lemezek tetőre, teraszra, alépítményekhez
A 4-es metró aluljárójának szigetelése agresszív talajvíz ellen Fatrafol 813/V-vel

 

Vízszigetelő lemezek tetőre, teraszra, alépítményekhez
Fatrafol 810 mechanikai rögzítése; rétegrend: kőzetgyapot, párazáró fólia, trapézlemez

 

Vízszigetelő lemezek tetőre, teraszra, alépítményekhez
Fatrafol 810 kaviccsal leterhelt tetőn, Fatrafol minőségbiztosítási pecséttel

 

Vízszigetelő lemezek tetőre, teraszra, alépítményekhez
Fatrafol 810 40 ezer négyzetméteren

nyerjenabaumittal

sajátjaink

sajátjaink

sajátjaink

hírlevél-feliratkozás

digitalstand