2020. október 21.

Zsaluzás: „Van jó ajánlatunk a jövőben gondolkodók számára…”

Zsaluzás: „Van jó ajánlatunk a jövőben gondolkodók számára…”

A világ legmagasabb épületeinek kivitelezéséhez is csúcsminőségű zsaluzatokat kínáló MEVA optimistán tekint a jövőbe. A rendhagyó piaci helyzet ellenére érzékelhető a jövőre való felkészülés az iparágban, így a legmodernebb zsalutechnológiát kínáló cég is új elemekkel frissítette kínálatát.

Bár idén már számokban is érzékelhető a beruházások előkészítésének lassulása, a szerkezetépítések visszaesése, a tartós piaci jelenlétben gondolkodókat ez a helyzet sem ringatta fagyott álomba. „Talán meglepő, hogy pont ebben a gazdasági helyzetben, de érzékelhető, hogy sokan készülnek már a jövőre, aminek része az eszközpark fejlesztése. A most megjelenő katalógusunkban minden területre kínálunk valóban nyugat-európai színvonalú munkát lehetővé tevő zsalumegoldásokat. Vannak jó ajánlataink annak is, aki venni, és annak is, aki bérelni akar.” – hívja fel a figyelmet legújabb katalógusukra Botta D. Mihály, a 25 éve Magyarországon működő MEVA Zsalurendszerek Zrt. ügyvezető igazgatója.

Zsaluzás: „Van jó ajánlatunk a jövőben gondolkodók számára…” Zsaluzás: „Van jó ajánlatunk a jövőben gondolkodók számára…”

A beruházások, az eszközpark-fejlesztések oka nemcsak a jövőben való gondolkodás, de az elmúlt évek megnövekedett kereslete, illetve megoldáskeresés is az évek óta jellemző munkaerőhiányra. Jóllehet a koronavírus-járvány miatt most eléggé összetett a helyzet, a mára elhasználódott eszközök pótlása sok cégnél nem halogatható tovább. Ugyanakkor Magyarországon a válságévek után beindult eszközbeszerzésekkor csak a Magyarországon használt termékeknél modernebbet keresik, ami gyakran igen távol esik a nyugat-európai értelemben vett korszerűtől. Éppen ezért hasznos forgatni a MEVA valóban a legmodernebb megoldásokat tartalmazó új őszi katalógusát.

Zsaluzás: „Van jó ajánlatunk a jövőben gondolkodók számára…”

 

A legek zsaluja, az univerzális „családtag”, és a kézi zsaluk újdonságai

Az ősz újdonsága az Alufix zsalucsalád a magyar piac igényei szerinti további elemekkel való kiegészítése. Megtartva a modell fő előnyét, a kézi mozgatás könnyűségét, a hozzá kínált új kiegészítő eszközök a különböző magasépítési projektek zsaluzását teszik a megszokott módon kézzel is könnyen végezhetővé.

Az elmúlt években sikerrel debütált a legek zsaluja, a Mammut XT, amely átszerelés nélküli egyoldali átkötési technológiaként új dimenziókat nyitott a 100 kN/m²-es zsaluzatok történetében. Jellemzője, hogy 60 százalékkal gyorsíthatja a zsaluzási munkálatokat, ez pedig döntő szempont lehet ott, ahol az időtényező fontos!

A Mammut XT előnyeit hordozza a modell univerzális és könnyed változata, a StarTec XT. Míg a Mammut a legdurvább igénybevételekre tervezett, addig annak könnyített változata, a csupán teherbírásra és elvégezhető feladatokra nézve – és semmiképpen nem a minőségét tekintve – középkategóriás StarTec rendszer egészült ki a népszerű, egyoldali átkötés lehetőségével.

A sokoldalú StarTec más feladatok mellett már például társasházak lépcsőházi magjának zsaluzását is gyorsabbá, az építéshelyi logisztikát pedig egyszerűbbé teszi.

 

Egy lépéssel a piaci igények előtt

A Meva őszi katalógusa emellett átfogó összefoglalót kínál a MEVA zsalukínálatáról és akcióiról a kivitelezés bármilyen területén dolgozóknak, de tervezőknek vagy a fenntartható építés híveinek is érdemes áttekinteniük az új kiadványt.

A fenntarthatóság témájában a MEVA teljesen egyedi fejlesztése, a már nagykorúságát töltő, és Magyarországon is egyre népszerűbb, számtalanszor újrahasznosítható, famentes műanyag zsaluhéj. Aki ezt használja, biztos lehet benne, hogy az építkezéséért egyetlen fát sem kellett kivágni. Legyen szó csavart, ívelt, lekerekített vagy döntött geometriáról, az előre meghajlítható, formázható műanyag zsaluhéjjal ez egyszerűen és gyorsan elkészülhet. Ha mindezt faanyagú zsaluval kellene megoldani, az okozna némi fejtörést a kivitelezőknek. A technológia immár 20 éve használatban van, a rá vonatkozó 7 év garanciával pedig ez idő alatt még senki nem élt!

Az ingyenesen igényelhető katalógust tehát mindenkinek érdemes forgatni, aki frissíteni vagy modernizálni szeretné zsaluparkját.

Igénylés: info@meva.hu

A MEVA honlapján mindehhez részletes termékinformációk, szerelési útmutatók találhatók és még sok minden más, amiről az idővel lépést tartó szakembereknek tudni érdemes.

További információért keresse fel a MEVA oldalát!

www.meva.net/hu

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog