2010. április 19.

Felújítások, átépítések tervezése – konzultáció és ingyenes kreditpontos konferencia

Felújítások, átépítések tervezése – konzultáció és ingyenes kreditpontos konferencia

A meglévő felmért állapot rajzát (térbeli modelljét) kiegészítjük az általunk tervezett épületrészekkel, majd a kettőt egymásból „kivonva” automatikusan előáll a bontási és az építési terv. Mindez a következő kisfilmen jól követhető. Az érdeklődőknek ingyenes konzultációs lehetőséget tart és konferenciabelépőt is ajándékoz a Nemetschek.

 

A meglévő felmért állapot rajzát (térbeli modelljét) kiegészítjük az általunk tervezett épületrészekkel, majd a kettőt egymásból „kivonva” automatikusan előáll a bontási és az építési terv. Mindez a következő kisfilmen kiválóan követhető. Az érdeklődőknek ingyenes konzultációs lehetőséget tart és konferenciabelépőt is ajándékoz a Nemetschek.

Az alábbi 4 perces kisfilmben az Allplan tervezőprogram egy új lehetőségét mutatjuk be: a felújítások, azaz a bontások és új építések tervezését. A program színkóddal ábrázolja a változásokat; a piros az építendő, a sárga a bontandó szerkezetek színe. A bontandó- és építendő anyagmennyiségek számítása természetesen automatikusan listákba rendezhető.

A további részletek iránt érdeklődő tervezők számára az Allplan szoftvert forgalmazó budapesti Nemetschek-iroda ingyenes konzultációs lehetőséget tart (később meghatározott időpontban és helyszínen), amelyre előzetesen itt lehet jelentkezni. A konzultáció alkalmával a Nemetschek szakemberei bemutatják az Allplan program előnyeit, a szoftver segítségével végzett tervdokumentáció- és látványtervkészítés gyors, pontos, logikus és hibamentes elvégzését.

A konzultáció résztvevői a Nemetschek meghívására ingyenesen részt vehetnek a 2010. május 12-i Értéknövelő felújítások című konferencián is, melyre a MÉK és a MMK is 2 továbbképzési pontot ad. Az ingyenes meghívót a konzultáción személyesen lehet átvenni. (A konferenciáról itt található több információ.)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog