2010. december 27.

Dr. Matolcsy Károly az ÉMI új tudományos igazgatója

Dr. Matolcsy Károly az ÉMI új tudományos igazgatója

Az ÉMI vezérigazgatója 2011. január 1-től határozatlan időre az ÉMI tudományos igazgatójának nevezte ki dr. Matolcsy Károlyt, a társaság eddigi kutatási és vállalkoásfejlesztési főosztályvezetőjét. A kutatási és vállalkozásfejlesztési feladatok ellátására igazgatói posztot hoztak létre, melynek betöltésére pályázatot írtak ki.

Dr. Matolcsy Károly (54 éves) okleveles építészmérnök, okl. mérnöktanár, okl. épületszigetelő szakmérnök. Egyetemi doktori disszertációját (Az épületszerkezetek értékelése és kiválasztása címmel) 1988-ban védte meg. Számos szakmai publikáció szerzője, 1985 óta tanít épületszerkezettant a BME Építészmérnöki Karon. Angolul és németül beszél.

Vezetői gyakorlatát az ÉMI-nél különböző pozíciókban, illetve szakmai és társadalmi szervezetekben szerezte. 21. éve az ÉMI Nonprofit Kft. munkatársa, a legutóbbi években a Kutatási és Vállalkozási Főosztályt vezette.

Nős, hét gyermeke és egy unokája van.

*

Az ÉMI pályázatot hirdet kutatási és vállalkozásfejlesztési igazgató pozícióra. A pályázatokat a humanpolitika[kukac]emi.hu címre várják 2011. január 20-ig. A részletek itt olvashatóak: http://www.epitesugyiplatform.hu/images/pdf/kvf_igazgato.pdf

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog