2011. január 05.

Nívódíjas épületek korszerű megoldásokkal

Nívódíjas épületek korszerű megoldásokkal

2010. december 8-án az ÉVOSZ évzáró közgyűlésén került sor az idei Építőipari Nívódíjak átadására. A pályázatok kiemelkedő színvonalára való tekintettel hat Építőipari Nívódíjat és két Elismerő Oklevelet ítélt oda a rangos szakmai bizottság. A Mapei Kft. több díjazott projekteken is képviselte magát termékrendszereivel.

A Mapei Kft. működését és stratégiáját alapvetően meghatározza, hogy a termékeit alkalmazó partnereivel közösen érjen el eredményeket, sikereket. Ezért termékrendszereinek és megoldásainak kifejlesztésekor olyan épületek, létesítmények megvalósíthatóságára törekszik, amelyek mindamellett, hogy építészetileg és kivitelezés szempontjából is kiemelkedő színvonalúak, a felhasználók, üzemeltetők hosszú távú elégedettségére is szolgáljanak.

Ilyen sikeres, a Majolika Kft.-vel történő együttműködés keretében valósult meg például a Telenor Távközlési Zrt. impozáns, törökbálinti székháza, valamint az Elismerő Oklevélben részesült budapesti Pannónia Általános Iskola, amely többek között a Domino Kft. színvonalas kivitelezését dicséri. A nyolc Nívódíjjal elismert épület közül még további öt kivitelezésekor használtak Mapei építőipari segédanyagokat:

• a Dunaújvárosi Főiskolánál;

• a mátészalkai Szatmár Optika Szemüveglencse-gyárnál;

• a Market Irodaháznál;

• a Tiszaroffi árvízi tározónál, valamint

• a szegedi szennyvíztározónál.

A projekteken alkalmazott Mapei megoldások különféle területeket érintettek: a kivitelezésekhez a hidegburkolatokhoz használt segédanyagoktól a betonadalékszerekig alkalmaztak Mapei termékeket, köszönhetően a gyártó és a kivitelező partnerek közötti bizalomnak, az átfogó tájékoztatásnak és a kiváló együttműködésnek.

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog