2011. március 19.

A 30 éves Construmán ismét kiállít az idén 20 éves Mapei Kft.

A 30 éves Construmán ismét kiállít az idén 20 éves Mapei Kft.

A nemzetközileg is elismert építőipari szakkiállítás 30. évfordulóját 2011-ben hat napos nyitva tartással ünneplik a kiállítók, így a szakmai programokra is 3 nap áll rendelkezésre, illetve a nagyközönség is 3 napig keresheti fel a kiállítást.

2011. április 5-én nyitja meg kapuit a hazai építőipar leglátogatottabb rendezvénye, ahol az idén 20 éves Mapei Kft. rengeteg újdonsággal készül mind a szakma, mind pedig a magánépítkezők számára.

 

A 30 éves Construmán ismét kiállít az idén 20 éves Mapei Kft.

2010. Mapei stand

 

Mapei – a vízszigetelés szakértője!

A Mapei idén számos újdonsággal és már jól bevált, ismert termékekkel várja az érdeklődőket az „A” Pavilon 112/B standján.

Mi az, ami minden esetben megoldást és biztonságot nyújt, legyen szó akár fürdőszobáról, medencéről vagy éppen teraszról?

A MAPELASTIC kenhető vízszigetelés garantáltan a burkolat és az Ön legjobb barátja!
Azért, mert tartósan megóvja a burkolatot, mert kül- és beltéren egyaránt könnyen alkalmazható, és mert 16 kg-os kiszerelésben kisebb felületeket is költséghatékonyan szigetelhet vele.

A Mapei Kft. folyamatosan arra törekszik, hogy a burkolatragasztóikkal elkészített burkolat hosszú távon probléma nélkül működjön, ne okozzon fejfájást se a kivitelezőnek, se a tulajdonosnak, tehát közvetve hozzájáruljanak ahhoz, hogy nyugodtabb, boldogabb életet élhessenek termékeik felhasználói! Ehhez ajánlanak az érdeklődőknek a kiállításon biztos megoldásokat nyújtó hidegburkolati rendszereket.

Mindezek mellett a környezetvédelem fontossága nem egy üres és divatos marketing frázis a Mapei-nél, hanem egy olyan komoly elkötelezettségről tanúskodó alapelv, amelyet az évek óta tartó termékfejlesztések és nemzetközi tanúsítványok igazolnak.

A Mapei zöld vonalának nemzetközi megnevezése a GREEN INNOVATION, ami a Mapei környezettudatosságát, a környezet és egészség védelméért, megóvásáért tett erőfeszítéseit foglalja közös csoportba.

A Mapei kutató-fejlesztő tevékenységének 70 százaléka a fenntartható fejlődés, a környezetkímélőbb megoldások keresésének jegyében zajlik, melynek eredményeképpen évek óta fejleszti természet- és egészségbarát termékeinek körét, hogy újabb és újabb lépéseket tegyenek a környezet megóvásáért a jövő generációi számára.

 

A 30 éves Construmán ismét kiállít az idén 20 éves Mapei Kft.

 

Ezen kívül ma már a környezeti fenntarthatósággal kapcsolatos nemzetközi szabványoknak megfelelő összes Mapei terméken megtalálható a GreenInnovationlogó is. Ez a tanúsítvány kiemelt szerepet játszik az amerikai U.S. Green Building Council szervezettel folytatott együttműködés során is, melynek a Mapei több mint 5 éve tagja. Ez a szervezet kidolgozta a LEED rendszert (LeadershipinEnergy&Environmental Design), mely az épületeket speciális pontozásos rendszer szerint minősíti és tanúsítja.

A Mapei termékcsalád ma már több mint 150 olyan terméket tartalmaz, melyek megfelelnek a LEED kritériumoknak és, melyeken GreenInnovationlogó szerepel.

A Construmán a Mapei ismét bizonyítja szakmai hozzáértését, és azt, hogy képes az építőipar világában felmerülő legkülönbözőbb igények magas műszaki színvonalon történő kielégítésére.

 

A 30 éves Construmán ismét kiállít az idén 20 éves Mapei Kft.

 

Szeretettel várja Önt a 20 éves Mapei Kft. a CONSTRUMA kiállításon.

Mapei Kft. – 20 év tapasztalat a hazai építőiparban
www.mapei.hu

 

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog