2011. április 13.

Megemelt forgåstengely, kényelmesebb hozzåférés

Megemelt forgåstengely, kényelmesebb hozzåférés

A passzívhåzépítés követelményeinek figyelembevételével kifejlesztett, 15 és 70° közötti dÔlésszögû magastetÔkbe építhetÔ Fakro FTT U6 Thermo és U8 Thermo tetÔtéri ablakok hÔszigetelési tulajdonsågai kimagaslóan jók, miközben hasznålatuk is kényelmes, valamint bevilågítåsi és hangszigetelési paramétereik is kivålóak.

Az FTT Thermo tetĂ”tĂ©ri ablakok hÔåtbocsĂĄtĂĄsi paramĂ©terei speciĂĄlis, innovatĂ­v szerkezetĂŒknek köszönhetĂ”en rendkĂ­vĂŒl jĂłk, Ă­gy alkalmazĂĄsuk jelentĂ”s energiamegtakarĂ­tĂĄst eredmĂ©nyez. Az Uablak =0,68 W/m²K egyĂŒtthatĂłval rendelkezĂ” FTT U8 Thermo hĂ”szigetelĂ©s szempontjĂĄbĂłl a legmagasabb kategĂłriĂĄba tartozik a tetĂ”tĂ©ri ablakok vĂĄlasztĂ©kĂĄban. Az edzett kĂŒlsĂ” ĂŒveggel, valamint P2A osztĂĄlyĂș ragasztott (biztonsĂĄgi) belsĂ” ĂŒveggel rendelkezĂ” ĂŒvegezĂ©s speciĂĄlisan illeszkedik az ablakszĂĄrny megvastagĂ­tott szerkezetĂ©be, ami csökkenti a hĂ”hidak kialakulĂĄsĂĄnak veszĂ©lyĂ©t, s egyĂșttal hozzĂĄjĂĄrul az ablak jĂł hĂ”szigetelĂ©sĂ©hez.

 

Megemelt forgåstengely, kényelmesebb hozzåférés

 

KĂ©tfajta ĂŒvegezĂ©ssel kaphatĂł:
‱ U6 kĂ©tkamrĂĄs ĂŒvegezĂ©s (UĂŒveg=0,5W/m2K, Uablak=0,81W/m2K)
‱ U8 hĂĄromkamrĂĄs ĂŒvegezĂ©s (UĂŒveg=0,3W/m2K, Uablak=0,68W/m2K).

Az FTT Thermo ablak innovatĂ­v vasalatrĂĄsegĂ­tĂ” rendszerrel ellĂĄtott ablakszĂĄrnya billenĂ” mĂłdon nyĂ­lik, 0° Ă©s 45° között bĂĄrhol megĂĄllĂ­thatĂł. A megemelt forgĂĄstengelynek köszönhetĂ”en az ablakhoz akadĂĄlytalan a hozzĂĄfĂ©rĂ©s, a nagy bevilĂĄgĂ­tĂł felĂŒlet kellĂ” mennyisĂ©gĂ» napfĂ©nyt enged be a tetĂ”tĂ©ri helyisĂ©gekbe. Az ablak nĂ©gyszeres, rugalmas TPE anyagbĂłl kĂ©szĂŒlt tömĂ­tĂ©ssel rendelkezik; a kilincsfogadĂł nĂ©lkĂŒli egyedi zĂĄrszerkezet speciĂĄlis reteszei a kilincs elfordĂ­tĂĄsa utĂĄn az ablaktok oldalaiba zĂĄrĂłdnak. Ennek köszönhetĂ”en az FTT U6 Ă©s FTT U8 ablakok hangszigetelĂ©si egyĂŒtthatĂłja Rw=38 [dB], azaz jelentĂ”s vĂ©delmet nyĂșjt a kĂŒlsĂ” zajokkal szemben is.

 

Megemelt forgåstengely, kényelmesebb hozzåférés
U8 ĂŒvegezĂ©s, UĂŒveg=0,3 W/m2K

 

Megemelt forgåstengely, kényelmesebb hozzåférés
U6 ĂŒvegezĂ©s, UĂŒveg=0,5 W/m2K

 

AZ ÖKO-LOGIKUS KONFERENCIASOROZATRA ITT LEHET REGISZTRÁLNI.

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

Ă©pjog