2023. május 23.

Ablakipari innovációk és prémium megoldások: újra Nemzetközi Jövő Fórum

Ablakipari innovációk és prémium megoldások: újra Nemzetközi Jövő Fórum

Az európai ablakipar újdonságait és változásait fókuszba helyező GEALAN Nemzetközi Jövő Fórum idén ismét hibrid formában várja a szakmabeli érdeklődőket. A piaci kilátások mellett számos műszaki, digitális újítás szerepet kap, de szó esik a termék-szolgáltatás együttes hatékony kezeléséről is.

 

 

A GEALAN az előadásokra 2023. május 25-én az online térben is várja az érdeklődőket!

 

Ablakipari innovációk és prémium megoldások: újra Nemzetközi Jövő Fórum

 


Új tendenciák és innovációk az ablakgyártásban

A 2022-es rendezvény sikere után idén ismét megrendezésre kerül a GEALAN – Európa egyik vezető PVC nyílászáró-profil gyártójának – saját szervezésű eseménye, a Nemzetközi Jövő Fórum. Az ablakipari újdonságokat és piaci változásokat célzó előadások 2023. május 25-én, csütörtökön egyszerű regisztráció után online is követhetők lesznek, az élőben nyolc nyelvre tolmácsolt livestream adás keretein belül.

A fő témakörök – mint a gazdaság aktuális hatásai az ablakiparra és a vásárlói, illetve ügyféligények formálódása – mellett helyet kapnak a GEALAN legújabb műszaki és digitális fejlesztései, prémium kategóriás és innovatív megoldásokkal kiegészíthető profilrendszerei. Ugyanakkor a gyártó betekintést nyújt majd néhány ablakgyártási kulisszatitokba és részletezi az iparág várható jövőbeli kilátásait is.

A négy fókusztéma kérdéseiben arra keresik a választ, hogy mi várható az európai építőipar közeljövőjében, hogyan változnak és fejlődnek a már meglévő és alkalmazott technológiák és ezek milyen mértékben gyakorolnak hatást az ablakiparra. Egyre biztosabban látszik, hogy a minőségi termék önmagában még nem garantál sikert, az ügyféligények a termék-szolgáltatás-tájékoztatás együttesét keresik, egyszerű megoldási lehetőségként közvetítve. Ez a tendencia az ún. „szervitizáció”, mellyel a Nemzetközi Jövő Fórumon dr. Stefan Wengler, professzor és egyetemi tanár előadása foglalkozik részletesen, míg Martin Langen, a bonni B+L piackutató intézet igazgatója prezentációja tényszerű adatokkal támasztja alá annak alkalmazásából származó előnyeit.

 

Prémium profilrendszerek magas esztétikai, műszaki előnyökkel és új digitális lehetőségekkel

A Nemzetközi Jövő Fórum részletesen foglalkozik a GEALAN aktuális fejlesztéseivel, érintve az új GEALAN-KONTUR® profilcsaládot, amely egyenes vonalvezetésű, dizájn-orientált megjelenésével, erős és környezeti hatásokkal szemben ellenállóbb alumínium borítási opciójával még nagyobb tervezési szabadságot nyújt.

 

Ablakipari innovációk és prémium megoldások: újra Nemzetközi Jövő Fórum

 

André Wünsche (GEALAN) előadásában emellett szó esik a méltán népszerű saját innovációjáról, a GEALAN-acrylcolor®-ról. Előnyös tulajdonságai és extrém módon időtálló megjelenése mellett a PVC és műanyag koextrudlásával létrehozott anyagból készülő felületet a jövőben szürke profilalappal kínálják minden GEALAN rendszerhez, ezzel még egyedibb kinézetet kölcsönözve a profilelemeknek.

Özkan Arslan, a GEALAN digitális fejlesztési divíziójának vezetője és Karl Dietrich Wellsow, a Digital Building Solutions (DBS) ügyvezető igazgatója természetesen szót ejtenek a gyártó digitális és nem utolsó sorban okos megoldásairól is. A szellőztetés-, árnyékolástechnikán át a TEXINO által üzemeltetett okosotthon-rendszer használati módjairól és előnyein keresztül, a BIM épületinformációs megoldásokig minden terítékre kerül, ami 2023-ban egyszerűbbé és hatékonyabbá tudja tenni az építészek, ablakgyártók és tervezők mindennapi munkafolyamatait.

 

Részletes program és regisztráció
a 2023-as GEALAN Nemzetközi Jövő Fórum livestream felületéhez:

GEALAN - Nemzetközi Jövő Fórum >> 

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog