2017. november 22.

Az új műkő keverék az alkotás szabadságát kínálja

Az új műkő keverék az alkotás szabadságát kínálja

A mai felgyorsult világban egyre ritkábban alkalmaznak hagyományos anyagokat és technológiákat, melyek éppen ezért fokozatosan felértékelődnek. Így van ez sok épületelemmel kapcsolatban is. Ha építés vagy felújítás során hagyományos, nem előre gyártott, gyorsan beépíthető és konfekcionált terméket akarunk alkalmazni, akkor szinte megoldhatatlan feladat előtt állunk. Egyre kevesebb a mester, egyre kevesebb az idő és egyre nehezebb beszerezni a hagyományos alapanyagokat.

Új fejlesztésével, a CaSTone elnevezésű, zsákos kiszerelésű műkő keverékével a Lasselsberger-Knauf ezen a problémán szeretne segíteni. De miben ad több lehetőséget és szabadságot ez az új termék?

1. A műköves mesterek számára felgyorsítja és leegyszerűsíti a munkavégzést, akik így hatékonyabban tudnak dolgozni. Ezen túlmenően – a mindig azonos minőség és megjelenés eredményeként – utólag is pótolhatók az elemek.

2. A DIY (Do It Yourself) vállalkozó kedvű laikusok számára lehetőséget kínál, hogy megvalósítva elképzeléseiket átéljék az alkotás élményét. Ezzel kapcsolatban külön segítségként rövid oktatóvideó is elérhető a cég honlapján, amely egy párkány készítésének lépésein vezeti végig az érdeklődőket.

3. Tartalmaz minden olyan adalékanyagot (például nedvességfelvétel-gátlót, képlékenyítőt), amelyek garantálják a hosszú élettartalmat.

4. Fehér és szűrke színben is kapható, ezek tetszés szerint pigmentekkel is színezhetők.

Bárki bátran szabadjára engedheti fantáziáját, és alkothat akár vázát, lépcsőt vagy párkányt, a CaSTone műkő megbízható társa lesz ebben a munkában.

Az új műkő keverék az alkotás szabadságát kínálja Az új műkő keverék az alkotás szabadságát kínálja

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

2021. január 1-jétől jelentősen változtak az egyszerű bejelentésre vonatkozó előírások

2021 januárjától új szabályok alapján adják ki a lakóházak hatósági bizonyítványát

A szomszédok már tájékozódhatnak az egyszerű bejelentésű épületekről is

2021-től nem csak 25 % megújuló energiával lehet teljesíteni a Közel Nulla Energiaigény követelményét

Továbbra is elektronikusan folytathatóak le a településképi és településrendezési eljárások

épjog