2015. október 01.

Belső árnyékoló család cserélhető szövetekkel

Belső árnyékoló család cserélhető szövetekkel

Stílusos és változatos megjelenésük miatt a Velux tetőtéri ablakokra tervezett Római rolók tökéletes kellékei az őszi lakásátalakításnak – a természetes színek és a legújabb trendeknek megfelelő anyagok kombinációjával bensőségessé tesznek bármilyen helyiséget.

A belsőépítészet mai legmeghatározóbb trendjei közé tartozik az úgynevezett cocooning és nesting, amelyek a külvilág teljes kizárására és a meghitt, biztonságot nyújtó otthon megteremtésére utalnak, ahol a hűvösebb időben a testesebb, kötött és minőségi anyagok veszik át a főszerepet. Mindkét trend az otthon töltött idő minőségének javítására összpontosít, és elsődleges céljuk a békés, nyugodt privát tér kialakítása. Az új Velux Római roló választék tökéletesen illeszkedik ebbe a két irányvonalba, hiszen a tetőtéri ablakokra simuló puha anyagok otthonossá teszik a tetőteret, mégis modern hatást kölcsönöznek az enteriőrnek.

Belső árnyékoló család cserélhető szövetekkel

 

Különleges színválogatás

A Római roló kollekció a párizsi székhelyű Trend Union által kiválasztott húsz különböző színben érhető el. A színvilágot a bézstől a barnán át a feketéig terjedő, természetes és pasztell színek jellemzik – a színválasztékhoz az otthon nyugalmának, kényelmének és biztonságának érzéséből merítettek ihletet, amit lágyabb színek és anyagok használatával valósítottak meg.

Belső árnyékoló család cserélhető szövetekkel

A Római rolók új kategóriát képviselnek a Velux árnyékolócsaládban. Tetszetős kivitelüknek, lágy színeiknek és a természetes anyagoknak köszönhetően kitűnő lehetőséget nyújtanak a lakberendezés szerelmeseinek.

A Római rolóval a Velux cégcsoport egy funkcionális, egyúttal dekoratív árnyékolót, lakáskiegészítőt alkotott. Kialakításának köszönhetően az ablak üvegfelületén bárhol elhelyezhető. A drapériahatású Római roló a napfényes őszi napokon kiválóan tompítja a nap sugarait a nappaliban, és változatos színei miatt illeszkedik bármely enteriőr stílusához, így a helyiség praktikus, látványos dísze lehet. A napfény kizárásával nyugodt légkört teremt a hálószobában, amely a nyugodt és pihentető alvás nélkülözhetetlen feltétele.

Belső árnyékoló család cserélhető szövetekkel

 

Lakás-átalakítás egy mozdulattal

A Velux Római roló választék nem csak egy új termékkategória vagy a meghitt, őszi hangulat képviselője. Műszaki kialakításával olyan dinamikus belső árnyékoló családot képvisel, amely kifejezetten a dekoráció és a bensőséges otthonérzet megteremtését célozza. A kollekcióban szereplő valamennyi szövet külön is megvásárolható, és az egyszerű cserét lehetővé tevő sínrendszernek köszönhetően néhány perc alatt felszerelhető.

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo