2023. oktber 12.

Mapei hõszigetelési rendszerek: minõség, gyorsaság és szakértõi támogatás

Mapei hõszigetelési rendszerek: minõség, gyorsaság és szakértõi támogatás

Manapság egyre növekszik az energiahatékonyság iránti igény, és a hõszigetelés kiemelten fontos szerepet játszik ebben. A hõszigeteléssel foglalkozó szakembereknek és a hõszigetelési rendszerek gyártóinak közös feladata, hogy segítsenek az embereknek kényelmesebb, energiatakarékos otthonokat teremteni. A Mapei a hõszigetelés területén is a megbízható partner, és ahogy a többi termékvonalánál, itt is többet kínál a rendszereit használó szakembereknek, mint pusztán kiváló minõségû termékeket.

Mit kínál a Mapei a hõszigetelõ szakembereknek?

 

1. Vállaljuk a teljes felelõsséget

A Mapei már évtizedek óta elkötelezett a minõség és az innováció iránt. A hõszigetelés terén is kiemelkedõ szakértelemmel rendelkezünk, és ezáltal vállaljuk a teljes felelõsséget termékeink teljesítményéért és megbízhatóságáért. A hõszigetelési rendszerünk alapját kiváló minõségû termékek alkotják, melyeket szigorú teszteknek vetünk alá, hogy biztosítsuk a kiváló teljesítményt minden körülmények között. Rendelkezünk a szükséges tanúsítványokkal és engedélyekkel, hogy a szakemberek biztonságban tudhassák a Mapei termékekkel végzett munkát.

 

2. A termékeink könnyen és villámgyorsan bedolgozhatóak

Az idõ pénz, és mi ezt nagyon jól tudjuk. Hõszigetelési rendszerünk a könnyû és gyors bedolgozhatóságot helyezi elõtérbe. Termékeink kiváló tapadási tulajdonságokkal rendelkeznek, így a felhordásuk egyszerû és hatékony. Rendszerünk úgy van kialakítva, hogy minimalizálja a munkafolyamatokat, ezzel idõt és energiát megtakarítva.

Mapei hõszigetelési rendszerek: minõség, gyorsaság és szakértõi támogatás

 

3. Gyakorlati segítséget nyújtunk a helyszínen

A szakemberek sikere számunkra kiemelt fontosságú. Ezért kínálunk helyszíni gyakorlati segítséget és tanácsadást, hogy garantáljuk a hõszigetelési rendszerünk optimális felhasználását és a legjobb eredményeket. Tapasztalt szakembereink készséggel állnak rendelkezésre, hogy segítsenek megoldani bármilyen kihívást, amivel a szakemberek találkozhatnak a munka során.

Most még ajándékot is nyerhet, aki Mapei hõszigetelési rendszerrel dolgozik!

Nem csak villámgyorsan bedolgozható hõszigetelést kínálunk, de most még értékes munkaeszközöket, sõt, csapatépítõ programot is nyerhetnek a hõszigetelési szakemberek 2023. szeptember 1. és november 30. között!

Aki több házzal pályázik, akár 400.000 Ft értékben is választhat magának ajándékot!

Részletek és szabályzat: https://www.mapei.com/hu/hu/hoszigeteles-szakembereknek

(x)

Kapcsold cikkek:

hrlevl-feliratkozs

épjog