2023. mjus 31.

Nemes, letisztult kerítésrendszerek a Semmelrocktól

Nemes, letisztult kerítésrendszerek a Semmelrocktól

A Rivago kerítéselemek 2023. második félévétõl már trendi fehér színben is elérhetõk!

A kerítés az az épületelem, amely elválasztja házunkat a külvilágtól; egyszerre teremt biztonságot és privát szférát a bentlakóknak és nagymértékben járul hozzá házunk arculatához, külsõ megjelenéséhez. A Semmelrock kínálta kerítésrendszerek különbözõ termékei jól kombinálhatók egymással, a termékek kopásállósága és fagyállósága a termékszabvány legszigorúbb követelményeit elégíti ki. A különbözõ kerítéselemekbõl kerti falak is építhetõk, melyek alkalmasak a házhoz vezetõ utak, lépcsõk oldalsó rögzítésére, falazott grillezõk, illetve ülõhelyek megépítésére, valamint falazatok kisebb magasságbeli különbségének áthidalására is.

Nemes, letisztult kerítésrendszerek a Semmelrocktól

Nemes, letisztult kerítésrendszerek a Semmelrocktól

 

A Semmelrock termékkínálatában jelenleg az alábbi kerítésrendszerek találhatók:

  • Rivago kerítésrendszer: Sima betonfelületével a Rivago kerítésrendszer ideális megoldás a ház köré. Nemes, letisztult dizájnja minden építészeti stílushoz illik, egyszerû eleganciájával mindenkit meggyõz. Középszürke, világosbézs és mokka színekben kapható, 2023. második félévétõl pedig fehér színben is elérhetõ lesz majd.
  • Castello kerítésrendszer: A Castello kerítéselemek változatos formavilágával a legkreatívabb elképzelések is megvalósíthatók. Az antikolt felület patinás hatását tovább fokozzák a termékek melírozott színei.
  • Bradstone Travero kerítésrendszer: A Bradstone Travero lap és Travero lépcsõ kiváló kiegészítõje a Travero kerítésrendszer, melyet sokoldalúan lehet alkalmazni akár díszkerítésként, akár a kert határolására vagy a kíváncsi tekintetek elleni védelemként. A harmonikusan strukturált felület különleges hangulatot és megjelenést kölcsönöz az épületnek.

 

További információ a Semmelrock kerítésekrõl: Kerítések és támfalak - Semmelrock - Wienerberger

Akciós ajánlatunk: Pénzvisszatérítés (wienerberger.hu)

(x)

Kapcsold cikkek:

hrlevl-feliratkozs

épjog