Építészkongresszus

2023. december 05.

Sötét, elegáns és kerámia – variációk feketére

Sötét, elegáns és kerámia – variációk feketére

A sötét tetőcserép nemcsak elegáns, letisztult és modern, de kitűnő választás azoknak a szakembereknek vagy építtetőknek, akik a legújabb építési trendekhez igazodva választanák ki, vagy alakítanák át épületük tetejét. A Tondach Black Collection kínálatában elérhető a márka összes sötét színű kerámia tetőcserepe, amelynek segítségével könnyen eligazodhatunk a különböző méret, stílus, szín és forma között.

A tető nemcsak az épület koronája, de nagyban meghatározza annak karakterét is. A modern építészet meghatározó irányzata a sötét tetőfedő anyag, mely magában hordozza annak kockázatát, hogy a tetők elvesztik változatos karakterüket és egyhangúvá válnak. A Tondach termékkínálatában 10 sötét színű, különböző alakú, méretű és felületkezeléssel ellátott kerámia tetőcserép érhető el. Ezek formai változatossága lehetőséget kínál arra, hogy az adott épület stílusához a leginkább illeszkedő tető valósuljon meg. A Tondach Black Collectionben egy helyen megtalálhatók a tradicionális, íves vágású, illetve a modern, az F.A. Porsche dizájnstúdió által tervezett termékek is, a gránittól kezdve a titánon át egészen a bazalt vagy Amadeus fekete színig. Szerencsére az elegancia mellett nem kell lemondani a kerámia nyújtotta időtálló minőségről sem.

Sötét, elegáns és kerámia – variációk feketére

A Tondach Planoton 9 FusionProtect antracit és FusionProtect titán színben elérhető kerámia tetőcserepek letisztult formavilágukkal és sima felületükkel visszafogott eleganciát kölcsönöznek a háznak. Míg a legmodernebb dizájn szerelmeseinek az F.A. Porsche dizájnstúdió és a Wienerberger kollaborációja, a V11 tetőcserép lehet a tökéletes választás. Fazettás kialakítása megtöri a fényt, így betekintési szögtől függően változik a tető vizuális megjelenése.

Sötét, elegáns és kerámia – variációk feketére

 

Tartós szín egy életen át

A speciális FusionProtect felületkezelési technológia garantálja a különleges és időtálló szépséget. A szín a több mint 1 000 °C-os gyártási folyamat során válik eggyé a kerámiával. Az Amadeus technológiánál alkalmazott üvegmázas felületvédelem különösen ellenállóvá teszi a cserepeket, és egyedülállóan sima felszínt eredményez. A fenti eljárásoknak köszönhetően a tető nem koszolódik, sav- és lúgálló lesz, ellenáll az UV-sugaraknak. Kiemelkedő vízlepergető képessége segíti az öntisztulást, így a tető szép marad egy életen át.

Sötét, elegáns és kerámia – variációk feketére

A Tondach Black Collection egyedülálló lehetőséget kínál az építészeknek, kivitelezőknek és építtetőknek, hogy modern, elegáns és tartós tetőcserepeket választhassanak, amelyek illeszkednek a Wienerberger további termékeihez is. 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Lakásbiztosítások, lakhatási célú vagyonbiztosítások rendhagyó felmondási joga

További költségek miatt módosíthatók az építési beruházási tárgyú közbeszerzési szerződések

Reklámfelületekre, utcabútorokra vonatkozó, 2024 januárjától hatályos előírások

A közbeszerzési törvény 2024 februárjától hatályos módosításai

Építési jog 2024 – Két félnapos konferencia, webinárium és szakmai konzultáció 2024. február 15-én (febr. 26-ig visszanézhető)

épjog