2012. július 07.

Online vásárlás és inspiráló ötletek a Mevaco weboldalán

Online vásárlás és inspiráló ötletek a Mevaco weboldalán

Egyedi méretre készített expandált és perforált lemezeket, rácsokat vásárolhatunk a Mevaco új online üzletében, ahol az igényelt mennyiséghez tartozó árinformációk is azonnal megjelennek. A szállítás néhány napon belül megtörténhet.

A Mevaco egyedi méretre készített expandált és perforált lemezekkel, rácsokkal szolgálja ki Európa-szerte vevői igényeit, a „Lenyűgözően egyszerű" mottó szem előtt tartásával. Ez a szemlélet meghatározó szerepet kapott ez az új online shop kialakításakor is - írja a Mevaco szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleménye. „Az új online shoppal szerettük volna vevőink megrendeléseit a lehető legegyszerűbbé tenni" – idézi a közlemény Ägidus Jungot, a cég európai értékesítési vezetőjét. „A megrendelésnek stresszmentesnek, gyorsnak és könnyűnek kell lennie." Ezenfelül az is fontos szempont volt, hogy a vásárlók inspiráló ötleteket találjanak a Mevaco weboldalán. Az új online felület tartalmazza a teljes termékkínálatot az összes konfigurációs lehetőséggel, beleértve az elektronikus formában lapozható Mevaco-katalógust is. Említést kell tennünk továbbá a digitális Showroom különleges felhasználási ötleteiről is: különféle perspektívákat nyújtó kültéri, homlokzati, belső építészeti vagy bútorkészítési alkalmazásokról. A Mevaco új internetes megjelenésében további meghatározó szerepet játszott, ahogy Jung fogalmazza: „Az ágazatban egyedül mi rendelkezünk olyan online shoppal, amely a vevőnek a rendelt mennyiség alapján azonnal kiszámolja az árat." A Mevaco vásárlói valóban már az első megrendeléstől kezdve élvezhetik ezt a kézzel fogható előnyt: A regisztráció után közvetlenül betekinthetnek az árakba, függetlenül attól, hogy mely terméket milyen mennyiségben kívánják megrendelni.

Online vásárlás és inspiráló ötletek a Mevaco weboldalán

Online vásárlás és inspiráló ötletek a Mevaco weboldalán

Online vásárlás és inspiráló ötletek a Mevaco weboldalán

De még a legkifogástalanabbul működő online shop is csak fél siker; a gördülékeny internetes vásárlás ugyanolyan gördülékeny szállítási szolgáltatást is követel. „E téren ugyancsak magasra tettük a lécet" – magyarázza Jung. „Az online shopon keresztül 14 óráig leadott megrendeléseket még aznap előkészítjük a szállításra. Az egyedi méretre gyártott termékek esetében ehhez 2-4 napra van szükségünk. Csak így válhatunk az ágazat vezető szállítójává." Hogy az Európában egyedülálló szolgáltatást bonyolítani tudja a Mevaco, elektronikus felügyeleti rendszert vezetett be. „Ha pontosságunk akár csak egy százalékal is visszaesik, azonnal jelez a rendszer. Hiszen ha be akarjuk tartani a szállítási határidőről vevőinknek tett ígéretünket, magunkkal szemben is nagyon szigorúnak kell lennünk " – mondja Jung, és hozzáteszi: „Mivel az ágazat legtökéletesebb szolgáltatását kívánjuk nyújtani, tudatában vagyunk annak, hogy még a jót is lehet fokozni. Ezért dolgozunk máris az online shop 2.0-n." 

hírlevél-feliratkozás

épjog