2023. december 05.

15 év után új telephelyen az Autent Solutions

15 év után új telephelyen az Autent Solutions

2008-ban, az akkor még Colt Hungária Kft. néven 4 fővel indult vállalkozás Budapest X. kerületének régi iparterületén egy három irodahelyiségből, két –részben közös – tárgyalóból, valamint egy kicsi és egy nagyobb, de közös raktárhelyiségből álló telephelyen kezdte meg tevékenységét. Először a raktárakat nőtték ki és kellett a város távolabbi pontjain további raktárhelyiségeket bérelni, majd 2023-ra az induló 4 főről időközben 21 főre bővült csapat már nem fért el a régi telephelyen.

A közelmúltban készült el a Budapest XXIII. kerületében, az Ócsai út 4. szám alatti irodaépület egy részének teljes belső rekonstrukciója és átalakítása az Autent Solutions és a cégcsoporthoz tartozó Autent Hungária igényeihez igazodva, ahol a két cég 4 szinten, közel 1200 m2 alapterületen és további közel 1800 m2 raktárhelyiséget használva folytatja tevékenységét.

15 év után új telephelyen az Autent Solutions

Az új irodaépületben helyet kapott egy impozáns tárgyaló, amelyben hatalmas interaktív kijelző segíti a prezentációkat és a közös munkát, valamint egy exkluzív bemutatóterem, amelyben speciálisan erre a célra gyártott bemutatódarabokon tudják szemléltetni az épületenergetikai rendszerekhez használt hő- és füstelvezető berendezéseket. Itt a tervek szerint szakmai bemutatókat és továbbképzéseket fognak tartani a szakmai partnerek (tervezők, tűzvédelmi szakemberek, kivitelezők) számára.

Szintén új funkciót tölt be az oktatótér, amely elsősorban gyakorlati képzésekre ad lehetőséget a cégcsoport saját szakemberei számára, ahol tréningeken és folyamatos gyakorlati oktatásokon vehetnek részt az Autent Csoport munkatársai. Itt működés közben láthatók az épületenergetika és a hő- és füstelvezetés legfontosabb berendezései, szerkezetei. A teljesség igénye nélkül: pneumatikus és elektromos vezérlések és központjaik, legördülő tűzgátló függöny és füstkötény, szellőztető rendszerek és kiegészítőik.

15 év után új telephelyen az Autent Solutions

Az új telephelyre történt költözés jól illeszkedik abba a folyamatba, amely az Autent Solutions minőségi és mennyiségi fejlődését jellemzi, a névváltozást követte a portfólió és a szolgáltatások, valamint a tevékenységi kör bővítése, amely magával hozta a létszám növekedését és az új telephely szükségességét is.

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog