Deceuninck

 

2023. november 28.

Az Autent Solutions csomóponti katalógusokat készített három termékéhez

Az Autent Solutions csomóponti katalógusokat készített három termékéhez

Az Autent Solutions Kft. 2008-as alapítása óta gravitációs szellőzéssel, hő- és füstelvezetési rendszerekkel, füst- és tűzszakaszolással, illetve egyéb épületgépészeti rendszerek szállításával, szerelésével foglalkozik – 15 éves fennállása alatt a hazai piac meghatározó szereplőjévé vált. Megrendelőinek nem egyszerűen csak termékeket kínál, hanem hatékonyan működő – sokszor komplett – rendszereket.

„Érdemes komplex rendszerekben gondolkodni, mi is ezt tesszük, amikor a hő- és füstelvezetést, a tűz- és füstgátlást, a napi szellőztetést, az árnyékolást, a természetes fény beengedését és a hűtést egy nagyobb egység szorosan összefüggő részeiként kezeljük. Új épületek tervezésekor, meglévő épületek bővítése vagy átalakítása során is együttműködünk a szakági tervezőkkel, hogy a fenti elvet a gyakorlatban is alkalmazni lehessen. A komplex rendszerek megvalósítása során Európa legjobbjai közül kerülnek ki partnereink” – nyilatkozta a társaság ügyvezetője, Csordás Zoltán.

Az Autent Solutions csomóponti katalógusokat készített három termékéhez

A folyamatos minőségi fejlődés jegyében az Autent Solutions komplett termékpalettája megújult 2023-ban. Mivel a cég mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy már a tervezés szakaszában együttműködjön a szakági tervezőkkel, ezért felmerült a csomóponti részletrajzok szükségessége. „Ajánlatadó mérnök munkatársaink már az ajánlatadás szakaszában hasznos információkkal és tanácsokkal segítik a tervezők munkáját” – tette hozzá Csordás Zoltán.

Az Autent Solutions csomóponti katalógusokat készített három termékéhez

Gondos előkészítést követően a terveket tettek követték és elkészült három új hő- és füstelvezető termék csomóponti katalógusa, amelyek a leggyakrabban alkalmazott beépítési módokat mutatják be részletesen, továbbá sok más hasznos információt is megosztanak a termékekről. A kiadványok háromféle födémtípusra vonatkozó információkat tartalmaznak: trapézlemez, szendvicspanel és beton födémbe történő beépítést mutatják be a leggyakrabban használt méretekben, továbbá tartalmazzák a termékek jellemző tulajdonságait is.

Az Autent Solutions csomóponti katalógusokat készített három termékéhez

„Egy sorozat első három részét mutatjuk most be, amelynek természetesen lesz majd folytatása is” – mondta el Csordás Zoltán. A Firelock Mono egyszárnyú kupola, a Firelock Duo kétszárnyú kupola és az NKV-T zsalus szellőző csomóponti katalógusa készült el első körben, ezek már elérhetőek a szakemberek számára.

A katalógusokban szereplő csomóponti részletrajzokat kérésre szoftveres verzióban is a tervezők rendelkezésére bocsátja az Autent Solutions. 

 

Firelock Mono csomóponti katalógus letölthető innen >> 

Firelock Duo csomóponti katalógus letölthető innen >>

NKV-T csomóponti katalógus letölthető innen>>

 

www.autentsolutions.hu

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog