2009. október 14.

Feltűnően csillógó fugázóhabarcs

Feltűnően csillógó fugázóhabarcs

Egyedi, különleges megjelenésű burkolatkialakításra nyújt lehetőséget a Mapei kínálta új termék, a metálfényű, színes csillogó adalékkal készülő Kerapoxy Design fugázó- és ragasztóhabarcs.

Tavaly az epoxigyanta alapanyagú Kerapoxy Design fugázó- és ragasztóhabarccsal bővült a Kerapoxy termékcsalád – az új termék a metálfényű, színes csillogó adalékkal, a Mapeglitterrel együtt használva kimagaslóan esztétikussá és egyedi megjelenésűvé teszi a burkolatokat.

 

A Kerapoxy Designnal és Mapeglitter keverékkel burkolt helyiségekben a burkolat fugái vonják magukra a figyelmet – a fugázás csillogása a napsütés és a fényforrások helyzetétől függően minden irányból nézve változik. A Kerapoxy Design hétféle tetszetős szín mellett átlátszó kivitelben is kapható, a Mapeglitter pedig huszonnégyféle színben készül. Az előállítható kombinációk számát tovább növeli, hogy a csillogó adalékokat 10 súlyszázalékig lehet adagolni a fugázóhabarcshoz, így az üvegmozaikokkal, kerámia burkolólapokkal, természetes kő anyagokkal igen széles választékban lehet egyedi megjelenésű burkolatokat kialakítani.

Feltűnően csillógó fugázóhabarcs

Feltűnően csillógó fugázóhabarcs

A Kerapoxy Design fontos jellemzője, hogy általános építőipari aljzatokon saválló ragasztóként is használható. Mapeglitterrel együtt alkalmazható falakon és padlókon, bel-, illetve kültéren, és különösen ideális üvegmozaikokhoz. A Kerapoxy Design habarccsal fugázott felületek vegyszerállók, és akár jelentős forgalmi terhelésnek is kitehetők. Ebből adódóan elsősorban kereskedelmi üzlethelyiségek, bemutatótermek, fürdőszobák, szaunák, törökfürdők, üvegszál erősítésű műanyag és PVC zuhanyzók, akár különösen sós vagy termálvizet tartalmazó medencék stb. burkolatragasztásához, fugázásához ajánlható. Az átlátszó változat alkalmas olyan aljzatokon is, ahol – a fény beszűrődését lehetővé téve – fényáteresztő hatást kell elérni (például üvegaljzatok).

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog