2010. október 24.

Kézi zsalurendszer bármilyen kialakítású födémhez

Kézi zsalurendszer bármilyen kialakítású födémhez

Tetszés szerinti alaprajzokhoz, gerendákhoz, födémugrásokhoz és vékony födémekhez alkalmazható a flexibilis Dokaflex 1-2-4 födémzsalu-rendszer, melynél a zsaluhéj szabad megválasztása a legkülönbfélébb építészeti kialakításokat engedi. A védőbevonattal ellátott felületű, bérelhető zsalutáblák kiváló minőségű látszóbeton-felületek kialakítására is alkalmasak.

A Dokaflex 1-2-4 rendszer kevésféle, egymással könnyen összeszerelhető elemből áll, a főtartók 3,9, a kereszttartók 2,65 méter hosszúak. A födémzsalu-rendszer elemszükségletének kalkulálása rendkívül egyszerű, zsaluterv nem kell hozzá, csupán tologatható anyagbecslő segédeszköz. A H20 Top fatartók hosszú élettartamáról egyedülálló végerősítésük gondoskodik; a színvonalas gyártástechnológia és a folyamatos szilárdságellenőrzés a biztonságos alkalmazáshoz szükséges egyenletes minőséget és teherbírást garantál.

 

Flexibilis kézi zsalurendszer födémekhez

 

A jó minőségű és nagy teherbírású Eurex födémtámaszok – a magasságállítást segítő és gyorsító – lyukszámozással ellátva készülnek. A csavarmenetek speciális geometriája révén a födémtámaszok kioldása néhány kalapácsütéssel elvégezhető.

A Dokaflex 1-2-4 bérelhető zsalutáblái poliuretán kerettel és speciális védőbevonattal ellátottak. A Dokadur táblák felületére hordott korundhintés jelentősen növeli az elemek kopásállóságát, csökkenti a csúszásveszélyt, és könnyíti a tisztíthatóságukat.

 

Flexibilis kézi zsalurendszer födémekhez

 

A Dokaflex 1-2-4 használata egyszerű – a rendszer gyors felépítését egyértelmű pozicionáló jelölések segítik. A háromszög alakú, a tartókon beépített mérőszalagként szolgáló 1-2-4 jelölések a maximális távolságokat jelölik: 1 jel a maximális kereszttartó távolságot, 2 jel a maximális támasztó távolságot és 4 jel a maximális főtartó távolságot jelöli. A kereszt- és főtartók egyszerű teleszkópos állíthatósága gyors illesztést tesz lehetővé.

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo