2009. október 16.

Megbízható födémtámaszok bármilyen alkalmazáshoz

Megbízható födémtámaszok bármilyen alkalmazáshoz

A Doka nagy teherbírású, praktikus, egyszerűen használható födémtámaszai bármilyen alátámasztáshoz kínálnak megfelelő megoldást.

Az Eurex 20 top és Eurex 30 top födémtámaszok azonos teherbírással rendelkeznek 1–7 méter közötti alátámasztás esetén. Az EN 1065 szerint 20 kN (Eurex 20 top), illetve 30 kN (Eurex 30 top) teherbírású födémtámaszok normál esetben statikai ellenőrző számítás nélkül alkalmazhatók. A szerkezetek a hosszú élettartalom érdekében tűzihorganyzott és ütésvédett kivitelben készülnek. A kovácsolt anyákkal összeszerelhető elemek egyszerűen és biztonságosan vezetik le a nagy terheket is, a speciális geometriájú csavarmenet pedig ilyenkor is könnyű, kevés kalapácsütéssel elvégezhető kilazítást tesz lehetővé. A födémtámasz gyors magasságállítását számozott lyukak segítik. A Doka a sérülésveszély csökkentése érdekében speciálisan kialakított, hajlított rögzítőkengyeleket alkalmaz.

Megbízható födémtámaszok bármilyen alkalmazáshoz

A robusztus Eurex 60 alu födémtámasz 5,5 méteres magasságig 60 kN teherbírással rendelkezik, de – csökkentett teherbírással – 11 méterig toldható. A magas falzsalukhoz is alkalmazható, kézzel mozgatható beállítótámasz 13 méter fölé is kihúzható.

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo