2020. február 20.

Az építészek dolgát is megkönnyíti a Colt ingyenes BIM-konfigurátora

Az építészek dolgát is megkönnyíti a Colt ingyenes BIM-konfigurátora

A Colt csoport az iparágában az elsők között fejlesztette ki a Building Information Modelling (BIM) használatához szükséges intelligens eszközt, amellyel partnereik válogathatnak a Colt BIM adatbázisában. Ezzel hatalmas lépést tettek a jövő irányába, hiszen e rendszer használata hamarosan kötelező lesz, különösen nagy közbeszerzéseknél fontos, hogy azok BIM-kompatibilisek legyenek.

 

Ami a Colt megoldását különlegessé teszi: az ügyfeleik BIM modelleket készíthetnek saját projektjeikhez, kiválasztva a szükséges terméket, és le is tölthetik azokat. A Colt nemcsak terjedelmes termékkatalógust hozott létre, de egyedi testre-szabási lehetőséget is kínál minden terméknél. Az új Colt BIM configurátor ingyenesen elérhető, nem szükséges hozzá regisztráció sem, csak kattintson rá és próbálja ki.

Ráadásul mindez azért is különleges, mert az országok közötti választással személyre szabható, hogy hol- melyik Colt termék hozzáférhető. Ismerkedjen meg a Colt BIM configurátorral, amelyhez segítségként egy video segíti az első lépésket.

További kérdés esetén forduljon a Colt munkatársaihoz bizalommal!

(X)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo