2013. május 16.

Fény- és árnyékjáték a homlokzaton

Fény- és árnyékjáték a homlokzaton

A Prefa termékválasztéka új tetőfedő és homlokzatburkoló panellel bővült: a kreatív tető- és homlokzatkialakításra lehetőséget nyújtó FX.12 panel mind látványát, mind műszaki teljesítményét tekintve az igényes, tartós és funkcionális építészet új eleme.

A Prefa tető- és homlokzati panelek minőségi alumíniumötvözetből készülnek. Nincs még egy anyag, melynek ennyi előnye lenne: az alumínium könnyű, törésálló, kis erővel alakítható, mégis rendkívül stabil, ráadásul nem rozsdásodik, így karbantartást sem igényel. Az új Prefa FX.12 tetőfedő és homlokzatburkoló panel a szabálytalanul elhelyezkedő hossz- és keresztirányú töréseknek, és az ezek okozta fény-árnyék játéknak köszönhetően merőben egyedi, futurisztikus megjelenésű.

Fény- és árnyékjáték a homlokzaton

Fény- és árnyékjáték a homlokzaton

 

Az egyszerű beépíthetőség is a minőség záloga

Az FX.12 a megjelenés mellett megmunkálhatóságában is egyedülálló, megfelelve a bádogos szakma hagyományos és legújabb elvárásainak egyaránt. A praktikus csatlakoztatási lehetőségnek köszönhetően a panelek beépítése rendkívül gyorsan elvégezhető, amit beépítési útmutató segít. A helyszíni munkát a felső korc kiegészítő pereme is megkönnyíti, amivel az FX.12 egyedüli kiselemes homlokzatburkolatként külön hafterek nélkül az előre kialakított lyukak segítségével közvetlenül a fogadószerkezetre rögzíthető. Ennél fogva a szerkezet esetleges egyenetlenségei is egyszerűen kiegyenlíthetők. A beépítést jelentősen megkönnyíti, hogy nincs szükség zsinórozásra.

Fény- és árnyékjáték a homlokzaton

Az FX.12 tetőfedő- és homlokzatburkoló panellel a Classic, Zsindely és Rombusz elemek mellett egy újabb átgondolt termék született, mely egyszerűen, gyorsan beépíthető, és a modern megjelenítés, illetve a funkcionalitás minden elvárásának megfelel – amihez az alapanyagra, illetve a színtartóságra vonatkozó 40 év garancia is járul.

Fény- és árnyékjáték a homlokzaton

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo