2017. október 24.

Garázskapu- és bejáratiajtó-akciók az év végéig

Garázskapu- és bejáratiajtó-akciók az év végéig

Szekcionált garázskapu, acél és alumínium házbejárati ajtó, udvarikapu-meghajtás – a Hörmann mindegyik kategóriában nagyszabású akciókkal várja az érdeklődőket 2017 végéig. Sőt, a piacon egyedüliként, termékeire 5, illetve 10 év jótállást is vállal!

RenoMatic Light 2017 szekcionált, duplafalú garázskapu

A garázskapu 42 mm vastag lamellái gondoskodnak a fokozott hőszigetelésről, a stabilitásról és a kényelmes kapufutásról. Külső oldala finoman strukturált, belső oldala ezüstre horganyzott. Az akcióban 3-féle színben, UV-álló Decocolor felülettel érhető el. A Hörmann a ProMatic meghajtást – az 5 év jótálláson felül – modern BiSecur rádiós technikával és egy szellőztetési nyitásmagassággal kínálja.

 

Thermo65 acél, illetve aluminium, fokozott hőszigetelésű házbejárati ajtó

Ezek a nyílászárók 5 év jótállással, akciósan 3-féle színben és – a külső-belső oldalon – 3-féle Decograin felülettel kaphatók. 5 ponton záródó biztonsági zár garantálja a legmagasabb szintű betörésvédelmet. Az akciós méret: maximum 1250×2250 mm.

Garázskapu- és bejáratiajtó-akciók az év végéig

 

Jó hőszigetelésű Thermo46 010 bejárati ajtó

A bejárati ajtó 5 év jótállással, 6-féle színben érhető el. A betörésgátlásról a többpontos reteszelés gondoskodik, de RC2 biztonsági felszereltség és ajtókémlelő is rendelhető hozzá. Az ajtók opcionálisan kilinccsel, váltógarnitúrákkal még hangsúlyosabbá tehetők.

 

LineaMatic tolókapu-meghajtás és RotaMatic 2 szárnyaskapu-meghajtás

A Modern BiSecur rádiós technikával és kéziadóval garantált a lágy indítás és a lassított stopfunkció. A LineaMatic programozható személybejárás funkcióval, a RotaMatic programozható kiskapu funkcióval érhető el.

Garázskapu- és bejáratiajtó-akciók az év végéig

 

Nyereményjáték

A Hörmann év végéig tartó nyereményjátékán három darab, ProLift meghajtással felszerelt Reno-Matic Light motoros garázskapu vár gazdára! Részletes akció, nyereményjáték, regisztráció, egyedi ajánlat: www.hormann.hu

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo