2022. április 13.

Idén vehette át a tavaly elnyert Construma-díjait a Wienerberger

Idén vehette át a tavaly elnyert Construma-díjait a Wienerberger

Tavaly a pandémia miatt a Construma kiállítás is elmaradt, ezért a 2021-ben díjazott cégek is az idei rendezvényen vehették át a Construma-díjaikat az április 6-án megrendezett megnyitó ünnepségen.

A Wienerberger Zrt. két tavalyi újdonsága, a Porotherm X-therm 44 Rapid tégla és a Tondach Porsche Design V11 kerámia tetőcserép díjazásával a régió legnagyobb építőipari kiállításának nívós szakmai zsűrije két olyan terméket tüntetett ki, amelyek komoly fejlesztési folyamat eredményei, illetve előállításukhoz haladó technológiát alkalmaztak.

Idén vehette át a tavaly elnyert Construma-díjait a Wienerberger

Az eltelt év során mindkét terméknek volt alkalma bebizonyítani, hogy az építési piacon is kiválóan megállják a helyüket, több azóta felépült épület esetében is sikeresen alkalmazták ezeket az építőanyagokat.

A Wienerberger 2022-ben is több innováció bevezetését tervezi, mind a falazati termékek, mind a tetőcserepek piacán, melyek részleteiről a későbbiekben adnak tájékoztatást a cég szakemberei.

2022-ben – a két vállalat összeolvadásának eredményeként – már a Semmelrock márka is a Wienerberger „esernyő” alá tartozik – a 2022-es Construmán a Wienerberger a Semmelrock modern és extra nagyméretű, 80×40 cm-es betonlapjait mutatta be a passzázson felállított standján.

További információ a Wienerberger termékekről >>

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog