Deceuninck

 

2023. november 15.

Nagyméretű vasalt pallós pórusbeton rendszer

Nagyméretű vasalt pallós pórusbeton rendszer

Az Ytong vasalt palló termékek szintmagas, masszív, daruval mozgatható építőelemek. A nagyméretű Ytong fal-, födém- és tetőpallóknak a projekthez igazadó méretre gyártása jelentősen lerövidíti az építés idejét, továbbá csökkenti a szükséges élőmunkaerő mennyiségét – ezzel a kivitelezés ideje a hagyományos kiselemes falazásnak csupán a harmada.

A nagy elemekből és a daruval történő beépítésből adódóan egy munkanap alatt akár 100 m² falfelület is elkészíthető – ez hozzávetőlegesen egy átlagos családi ház egy teljes szintjének felel meg. Az előre megtervezett elemkiosztás segítségével maximalizálható a szerkezet teljesítménye, illetve minimalizálható a nem megfelelő építésből, csomóponti kialakításból fakadó hibák száma. A daruval történő beépítésnek köszönhetően jelentősen csökkenthető az élőmunkaerő igénye – a teljes építési folyamathoz elég egy darukezelő és két szakmunkás –, ami kiemelten fontos szemponttá vált a jelenlegi szakemberhiányos környezetben.

Nagyméretű vasalt pallós pórusbeton rendszer

Az Ytong pallós építési rendszer ugyanazokkal a kiváló épületfizikai tulajdonságokkal rendelkezik, mint a hagyományos Ytong tégla építési rendszer, így a „tér minden irányában” azonos mértékben szigetel, és az intelligens páraszabályozásból adódóan kellemes lakóklímát teremt. Megfelelő nyomószilárdsága révén alkalmazásával masszív és értékálló szerkezet építhető; a méretre gyártott elemek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, így nem keletkezik építési hulladék, ami költséghatékonyabbá teszi a kivitelezést. A teljes építési rendszer használatával a hőhidak kialakulását mellőző, homogén szerkezet készül.

Az Ytong tető- és födémpallói ideálisan kiegészítik a vasalt falpalló termékeket – gyorsan, stabilan, alátámasztás nélkül. Az elemek kiváló hőszigetelő tulajdonsággal rendelkező, vasalással megerősített pórusbeton termékek, ily módon nagyszerűen kombinálhatók egymással az optimális hőszigetelés és nyomószilárdság elérése érdekében.

Nagyméretű vasalt pallós pórusbeton rendszer

A rendszer nyújtotta előnyök:

• gyorsan és egyszerűen beépíthető,

• alátámasztás nélkül azonnal terhelhető,

• egyszerű felületképzés,

• nincs szükség zsaluzatra vagy felbetonra,

• minden évszakban kellemes lakóklímát teremt,

• kiegészítő termékek széles választéka (például attikafalelemek).

Nagyméretű vasalt pallós pórusbeton rendszer

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog