2023. mrcius 02.

Ingyenes szolgáltatással könnyíti meg a tervezést és az építkezést a Wienerberger

Ingyenes szolgáltatással könnyíti meg a tervezést és az építkezést a Wienerberger

Valamennyi termékére díjmentes anyagmennyiség-számítási szolgáltatással, valamint látvány- és koncepciótervezéssel segíti a kivitelezõk munkáját a Wienerberger Magyarország. A vállalat szakemberei a weboldalon megadott adatok és feltöltött tervrajz alapján kiszámítják, pontosan mennyi falazó- és tetõfedõ elem szükséges egy-egy építkezéshez. A kert megvalósításában alkalmazás is segíti a kivitelezõket, ahol még térkõkiosztás is választható.

Ajánlja bátran megbízója figyelmébe a Wienerberger díjmentes anyagmennyiség-számítási, látvány- és koncepciótervezési szolgáltatásait. A Wienerberger szakemberei ingyenesen segítenek egy esztétikus tetõ vagy egy tökéletes kert megtervezésében. Ez kitûnõ lehet azon ügyfeleknek, akik szeretnék tudni, hogyan néz majd ki az általuk választott alapanyag a kész épületben vagy kertben. A díjmentes tervezõi szolgáltatás keretén belül ráadásul lehetõség van burkolatkiosztási terv igénylésére is. A tervek alapján a szakemberek pontos anyagszükségletet is kalkulálnak, megkönnyítve ezzel a vásárlást és elkerülve a pazarlást.

 

Ingyenes szolgáltatás gyorsítja az értékesítést

A megrendelõk kiszolgálásának egyik legtöbb idõt igénylõ, legösszetettebb része kikalkulálni azt, hogy a házépítéshez vagy felújításhoz melyik építõanyagból (téglából, áthidalóból, egyéb falazati termékbõl, födémrendszerbõl, tetõcserépbõl vagy annak kiegészítõibõl, ereszcsatornából, homlokzatburkolatból vagy akár térkõbõl, lapból, kerítésbõl) mekkora mennyiségre van szükség. A Wienerberger ingyenes anyagmennyiség-számítási szolgáltatásának lényege, hogy ez az épület terveibõl, alaprajzából, homlokzati rajzaiból, illetve metszetrajzából könnyen és pontosan kiszámítható. A szolgáltatás már valamennyi Wienerberger által gyártott termékre – úgymint a Porotherm, a Tondach, a Terca vagy a Semmelrock – online elérhetõ.

 

További információ az alábbi linken érhetõ el:

https://www.wienerberger.hu/szolgaltatasok-es-szaktanacsadas/muszaki-szaktanacsadas/epitoanyag_mennyiseg_szamitas.html

 

A Wienerberger Látvány- és koncepciótervezési szolgáltatásához kapcsolódó Semmelrock koncepciótervezõjét, a GardenVision alkalmazását, valamint a Tondach tetõ-látványtervezõ szolgáltatását az alábbi linken vehetik igénybe:

https://www.wienerberger.hu/szolgaltatasok-es-szaktanacsadas/latvanytervezes.html

https://www.wienerberger.hu/termekek/semmelrock-terburkolat/szolgaltatasok/koncepciotervezes.html

(x)

Kapcsold cikkek:

hrlevl-feliratkozs

épjog