2020. július 21.

Jól variálható PVC profilrendszer a Deceuninck-től

Jól variálható PVC profilrendszer a Deceuninck-től

A Deceuninck PVC nyílászáróprofil-rendszere egy új kombinációs technológiának köszönhetően minden eddiginél nagyobb szabadságot és variálhatóságot kínál. Rendkívül alacsony hőátbocsátásának köszönhetően pedig akár passzívházakhoz is alkalmazható.

Igényre szabott variálhatóság

A Deceuninck által kifejlesztett Intelligens Kombinációs Rendszerrel (iCOR) a korábbiaknál szélesebb választékban alakíthatók ki ablakprofil-kombinációk. A világújdonságnak számító rendszerrel a nyílászárók sokkal inkább testre szabhatók az ügyféligények és az épület adottságai szerint, ugyanakkor ennek a konstrukciós alapelvnek az alkalmazásával a gyártók számára is egyszerűbbé válik a raktározás és a gyártás. Az iCOR az első olyan kapcsolódási rendszer, amely kialakítástól függetlenül lehetővé teszi a különféle ajtó- és ablakprofil-dizájnok és -technológiák kombinálását és cseréjét, ezért felújításhoz és új építésű szerkezethez egyaránt illeszkednek.

Jól variálható PVC profilrendszer a Deceuninck-től Jól variálható PVC profilrendszer a Deceuninck-től

 

Passzívházakhoz is alkalmas hőszigetelés

A hamarosan elérhető új Elegant ThermoFibra technológiának köszönhetően rendkívül alacsony hőátbocsátással, mindössze 0,88 W/m2K Uf-értékkel rendelkezik, így passzívházakhoz is alkalmas. A termomerevítős ablaktokkal kombinált, hosszú üvegszál merevítésű ablakprofil-fejlesztés, a Forthex technológiával ötvözve, feleslegessé teszi az acélmerevítés használatát a profil belsejében. Ezzel a megoldással a korábbinál kisebb súlyú, nagy méretű ablakok alakíthatók ki. 76 milliméteres beépítési mélysége és akár 70 milliméteres üvegezési vastagsága tovább növeli a szerkezet hő- és hangszigetelő képességét.

Jól variálható PVC profilrendszer a Deceuninck-től

 

Bármilyen kialakításhoz tökéletes

Az Elegant, amely elnyerte a Német Dizájn Díj különdíját és a Red Dot Dizájndíjat is, összesen 50 különféle dekorfóliával választható. Ezek között megtalálhatók a meleg, természetes hatású faerezetminták, a legtrendibb színek, valamint az alumíniumhatású, illetve fémszemcsékkel gazdagított fólia is. A profilrendszer vízvetős, valamint egyenes szárnykialakítással is elérhető. A speciális ragasztási technológiának köszönhetően nagyméretű ablakok is stabilan kialakíthatók vele.

Jól variálható PVC profilrendszer a Deceuninck-től

Az iCOR és a hamarosan elérhető ThermoFibra technológiák ráadásul nem csupán ablakokhoz, hanem ajtókhoz is használhatók. Ennek köszönhetően az Elegant ajtók is minden eddiginél jobb hőszigetelési értéket nyújtanak, és szabadon kombinálhatók a legkülönbözőbb stílusú szárnyak és keretek profiljai.

Jól variálható PVC profilrendszer a Deceuninck-től

További információ: https://elegant.deceuninck.com/hu/

 

Búcsi János, a Deceuninck termékmenedzsere

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

2021. január 1-jétől jelentősen változtak az egyszerű bejelentésre vonatkozó előírások

2021 januárjától új szabályok alapján adják ki a lakóházak hatósági bizonyítványát

A szomszédok már tájékozódhatnak az egyszerű bejelentésű épületekről is

2021-től nem csak 25 % megújuló energiával lehet teljesíteni a Közel Nulla Energiaigény követelményét

Továbbra is elektronikusan folytathatóak le a településképi és településrendezési eljárások

épjog