2015. december 02.

Pályázat kivitelezőknek: Kovács Zoltán emlékdíj 2016

Pályázat kivitelezőknek: Kovács Zoltán emlékdíj 2016

Az Austrotherm Hőszigetelőanyag Gyártó Kft. harmadszor írta ki a Kovács Zoltán emlékdíjat lapostető hőszigetelő kivitelezők számára. A „Kovács Zoltán emlékdíj 2016” egyfordulós, országos, nyílt és nyilvános pályázat, a pályaművek 2016. január 20-án 24.00 óráig, elektronikus úton adhatók be.

A pályázat célja az Austrotherm Kft. alkalmazástechnikusának, Kovács Zoltán emlékének méltó ápolása, valamint az Austrotherm termékek megfelelő magas szintű alkalmazásának bemutatása, különös tekintettel az innovatív, előremutató megoldásokra, illetve az igényesen megtervezett, megvalósított lapostetők népszerűsítése. Ezen túlmenően az emlékdíj célja, hogy a pályázati feltételeknek megfelelő szerkezetek kivitelezői színvonalas munkájukért nyilvános elismerésben részesüljenek.

Pályázat kivitelezőknek: Kovács Zoltán emlékdíj 2016

A pályázaton részt vehet minden olyan belföldi és külföldi természetes és jogi személy, aki a hőszigetelt épületszerkezet kivitelezője volt.

Pályázni lehet minden olyan Magyarországon megépült lakó-, köz- vagy ipari épület lapostető hőszigetelésével, ahol az építés jogilag rendezett engedélyek alapján folyt, és a – teljesen elkészült – tetőt 2014. január 1. és 2015. december 31. között átadták. A Pályázat országos, nyílt, egyfordulós, nyilvános.

A pályázati díj összege: 150 000.- Ft

A kiírás részletei bővebben itt: Kovács Zoltán emlékdíj

(x)

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

A Közbeszerzési Hatóság online tájékoztatót tart a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadókat érintő válozásokról

2023. november 8. napján hatályba lépett az állami építési beruházások rendjéről szóló 2023. évi LXIX. törvény

Elérhető az új e-tanúsítás: az Épületenergetikai Tanúsítványok Országos Nyilvántartása

Kós Károly születésnapja, vagyis december 16-a lett a Magyar Építészet Napja

A köztársasági elnök is aláírta az állami építési beruházások rendjéről szóló, módosított törvényt

épjog