2020. november 10.

Tolóajtók beltérre: miért érdemes ezt a megoldást választani?

Tolóajtók beltérre: miért érdemes ezt a megoldást választani?

Amikor az otthonunk kialakításáról van szó, kétségkívül az is nagyon fontos az esztétikus megjelenésen túl, hogy kényelmes és praktikus legyen a mindennapokban. Viszonylag gyakori probléma szokott lenni, hogy egy-egy kisebb helyiséget nem tudunk rendesen berendezni a hozzá tartozó beltéri ajtó miatt. Az a gond ilyenkor, hogy vagy nem tudjuk kinyitni teljesen egy bútortól, vagy nyitott állapotban kitakar egy számunka fontos részletet a szobából. A lehetőségek ilyenkor korlátozottak. Vagy belenyugszunk a problémába, vagy keresünk egy olyan megoldást, ami az otthonunk javára is válik, és természetesen mi is elégedettek leszünk. Miről is van szó?

 

Manapság számos ok miatt döntenek egyre többen a beltéri tolóajtók mellett, hiszen hatalmas szabadságot kínálnak a szobák berendezése tekintetében. Általában az az első kérdésük az embereknek a tolóajtókkal kapcsolatban: nem késő utólag választani ezeket? Szerencsére kétféle lehetőség létezik ezekkel az ajtókkal kapcsolatban, így megoldható az, hogy rombolás nélkül kerüljenek a helyükre a szobák elválasztása céljából. Ilyenkor a fal előtt futó verziót kell választani. Abban az esetben viszont, ha még csak a szobák kialakítása zajlik egy építkezés, esetleg felújítás során, lehetőség van a falban futó tolóajtó mellett is dönteni. Legyen szó bármelyik verzióról, mind a két lehetőség szép és esztétikus látványt fog nyújtani.

Amennyiben a linkelt oldalra kattint, látni fogja, milyen sok féle tolóajtóból tud majd választani, így érdemes minden ajtó esetében megnézni a képgalériákat is. Akkor is remek döntés lesz a Szalafa oldala, ha nem csak tolóajtóra van szüksége, de hagyományos beltéri ajtókat is szeretne megnézni. Legyen szó modern, vagy klasszikus, harmonika, esetleg furnérozott ajtóról, náluk mindet meg lehet majd találni. Ráadásul arra is vállalkoznak, hogy az ügyfelek egyedi elképzelésit is megpróbálják megvalósítani. Jól hangzik, ugye?

Az ilyen nagyobb anyagi befektetést igénylő döntésekénél, mint amilyen a beltéri ajtók kiválasztása, általában mindenki szereti személyesen is megnézni a kínálatot, nem pedig csak az online látottak alapján leadni a rendelést. Szerencsére ennek a szaküzemnek az ország számos pontján elérhetőek a bemutatótermei, ahol személyesen is fel lehet tenni az ajtókkal kapcsolatos kérdéseket, és testközelből is lehet látni, milyen ajtókból lehet választani. Amennyiben ön is osztja azt a nézetet, hogy egy beltéri ajtó esetben nem elég az, hogy nyitni-, és zárni lehet, hanem egyedinek is kell lenni, akkor a Szalafa oldala lesz a tökéletes választás!

(X)

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo