2010. január 26.

Funkcionális építőlapok különleges igénybevételre

Funkcionális építőlapok különleges igénybevételre

Tetőhéjazatok, kültéri homlokzatok és beltéri fal-, illetve mennyezetburkolatok létrehozására alkalmasak a táblákban és lapokban is készülő szálcement építőlapok.

Kitűnő minőségű, különféle típusú szálcement építőlapokat kínál a Cembrit. A termékek anyaguk, felületkezelésük és felületképzésük révén különleges építőipari követelményeknek felelnek meg, kiváló műszaki paramétereik lehetővé teszik, hogy speciális igénybevételeknek is ellenálljanak. Kiemelkedő tulajdonságaiknak köszönhetően vitathatatlan előnyt élveznek a hagyományos gipszkarton megoldásokkal szemben.

Funkcionális építőlapok különleges igénybevételre

A Cembrit szálcement termékek tartóssága a gyártási eljárásban rejlik. A termékek cementből, homokból, vízből és különleges cellulózrostokból állnak, melyekből vékony rétegeket képeznek. Ezeket a vékony szálcement rétegeket sajtolják nagy nyomással szendvicsszerkezetté, és lassan, gondosan ellenőrzött körülmények között érlelik.

Funkcionális építőlapok különleges igénybevételreFunkcionális építőlapok különleges igénybevételre

A tetőhéjazatok, kültéri homlokzatok és beltéri fal-, illetve mennyezetburkolatok létrehozására alkalmas anyag táblákban és lapokban is gyártható. Beépítésük után gyakorlatilag nem igényelnek karbantartást.

A Cembrit szálcement termékek különösen ellenállók az időjárás hatásaival szemben: a nagy forróság, a fagyok és az intenzív esőzések sem veszélyesek a termékre. A szálcement lapok alaktartók és természetes módon öregszenek. Figyelemre méltó az ellenállásuk a korhadás és más gombás megbetegedések ellen.

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog