Peri01

2010. január 04.

Különösen erős felületi hatásokat tűrő építőlapok

Különösen erős felületi hatásokat tűrő építőlapok

A Cembrit Multi Force szálcement építőlapok ideális megoldást nyújtanak különösen erős hatásokat elviselő könnyűszerkezetű falak és mennyezeti elemek kialakítására.

A Multi Force lapok cement és mészkő elegyéből állnak, amit válogatott szálasanyagok és egyéb adalékanyagok erősítenek. Felületük kimagaslóan ellenáll a nedvességnek, az ütéseknek és más erős igénybevételnek, festhetők vagy egyéb bevonattal is elláthatók.

A Cembrit Multi Force lapok hangszigetelők és tűzállók, nem penészednek és korhadnak, ellenálló képességük révén élettartamuk nagyon hosszú, és bizonyos fokú vízállósággal (mosószeres vízzel tisztíthatók) is rendelkeznek. A szálcement panelek nem tartalmaznak semmiféle egészségre ártalmas vagy veszélyes összetevőt, tűz esetén nem bocsátanak ki füstöt vagy egészségre veszélyes gázt.

Különösen erős felületi hatásokat tűrő építőlapok

Különösen erős felületi hatásokat tűrő építőlapokKülönösen erős felületi hatásokat tűrő építőlapok

A Multi Force funkcionális építési lapok szabványos típusa sarkított éllel készül, de igény esetén 900 és 1200 mm szélességű, nem látható fugákkal rendelkező felületek kialakítására alkalmas változatban, illetve más szélességekben is rendelhetők.

Alkalmazhatók lakóépületek (tárolók, garázsok, alagsori helyiségek, attika megoldások, technológiai terek stb.), középületek (sportcentrumok, óvodák, bölcsődék, iskolák, étkezdék stb.) gazdasági épületek (raktárépületek, műhelyek, gyártó- és technológiai csarnokok, lépcsőházak, boltok, szupermarketek, bevásárló központok stb.) falainak és mennyezeteinek kialakítására.

A Cembrit Multi Force funkcionális építési lapok lécváz segítségével szerelhetők fa vagy fém alátétszerkezetre. Könnyen kezelhetők, az építési területen méretre vághatók. A kétféle élképzéssel készülő lapokkal látható, illetve nem látható fugákkal alakíthatók ki felületek. A Cembrit Multi Force funkcionális lapok szereléséhez a rendszerelemek széles választéka áll rendelkezésre, beleértve a szereléshez szükséges szerszámokat is.

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog