Peri03

2009. október 17.

Rusztikus felületű új síkpalák

Rusztikus felületű új síkpalák

Új formájú, méretű és felületű síkpalákat kínál a Cembrit Kft – az új palák a természetes anyagú és megjelenésű palák iránti igények kielégítésére születtek.

A folyamatos kutatások és fejlesztések eredményeként sikerült kifejleszteni a rusztikus felületű Cembrit Diamond 40/40 EF–L palát grafitszürke színben, a rusztikus felületű Cembrit Quadra 30/60 KF–XL sarkított palát grafitszürke, illetve téglalap palát fekete színben, valamint a rusztikus felületű, pattintott szélű Cembrit Quadra 30/60 KF–XL palát grafitszürke, fekete és „welsh blue” színekben.

Rusztikus felületű új síkpalák

A termékek réteges hatású felületkialakítása a speciális festési eljárás eredménye, a festékréteget pedig a mohásodást és a piszkolódást késleltető bevonat borítja, mely bevonat egyben a színtartóságot is növeli. A 100 százalékig természetes, lég- és páraáteresztő anyagból készülő palák szélei – a még természetesebb hatás kedvéért – pattintottak.

Az új szálcement tetőfedő anyagok amellett, hogy rendelkeznek a korábbi palatermékek jó tulajdonságaival (nem gyúlékonyak, fagy-, csúszás- és kopásállók, viharbiztosak, kis önsúlyúak, könnyen megmunkálhatók, nem korrodálnak), elegáns, mégis visszafogott, természetes jellegű tetők kialakítására nyújtanak lehetőséget.

Az új termékcsalád sík, íves vagy kúpos tetőfedéshez, illetve fém- vagy könnyű szerkezetű tetőkre egyaránt alkalmazhatók, amit segít, hogy ezek a palák is komplett rendszerként kaphatók, azaz széles választékukat bevilágító-, átvezető-, oromszegély- és ereszelem, valamint taréjkúp egészíti ki.

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog