Peri02

2011. április 11.

Szálcement újdonságok ötvenféle színben

Szálcement újdonságok ötvenféle színben

A Cembrit Kft. homlokzatburkoló üzletága új termékcsaláddal jelent meg: az UrbanNature szálcement lapok rendkívül széles színválasztékuk, új rögzítési megoldásaik, illetve marási és gravírozási lehetőségük révén minden korábbinál nagyobb szabadságot nyújtanak a tervezői kreativitás megvalósítására.

Átgondoltan kialakított színválaszték

Az UrbanNature termékcsalád 50 féle új színt kínál a tervezőknek, beruházóknak. Az új termékek bevezetését átfogó előkészítő munka előzte meg, ami 2009-ben indult. A gyártó a projekt előkészítésébe építészirodákat, beruházó és ingatlanfejlesztő cégeket, valamint a színdinamikában jártas szakembereket is bevont, akik segítettek meghatározni azokat a színeket, melyek leginkább tükrözik a mai modern építészet és kor elvárásait. Az UrbanNature színválaszték a napjainkra oly jellemző városias létforma és természet utáni vágyódás kettősségét megjelenítve született meg.

 

Szálcement újdonságok ötvenféle színben

 

Korszerű rögzítéstechnika

Az elmúlt időben fokozott igény jelentkezett a nem látható vagy alig látható rögzítési megoldások iránt. Ezt figyelembe véve az UrbanNature homlokzatburkoló táblák rögzítési megoldásai is bővültek a korábbi lehetőségekhez képest: legyen szó fa, acél vagy alumínium alátétszerkezetről, az új „clips-system” vagy „hook-system” rögzítéssel minimalizálható a táblás burkolat rögzítési pontjainak – gyakran zavaró – megjelenése.

 

Szálcement újdonságok ötvenféle színben

 

Bővültek a marási és gravírozási lehetőségek

Az UrbanNature termékcsalád az egyedi megjeleníthetőségre is új lehetőségeket kínál: igény szerinti alakú, gravírozott motívumokkal ellátott homlokzatburkoló lapok is rendelhetők, melyeken a céglogótól kezdve a faág motívumig szinte bármi megjeleníthető. Mindezt a korábban luxusnak minősülő lehetőséget az új termékcsalád már megfizethető áron kínálja.

 

Szálcement újdonságok ötvenféle színben

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog