Építészkongresszus

2011. január 12.

Lépcsőélvédő csúszásgátló felülettel

Lépcsőélvédő csúszásgátló felülettel

A rozsdamentes acélból készülő, ragasztott – és szükség esetén cserélhető – csúszásgátló felülettel ellátott Schlüter-Trep-G/GK lépcsőprofilok kitűnő megoldást nyújtanak nagyforgalmú épületek kerámia, illetve természetes kőből készült lépcsőlapjainak védelmére, és a lépcsőhasználat biztonságosabbá tételére.

Az esztrich vagy egyéb lépcsőbevonatokhoz is alkalmazható, elsősorban kereskedelmi és középületekbe ajánlott Schlüter-Trep-G/GK lépcsőprofil csúszásgátló felülete színes ásványszemcse adalékkal készül, így a profil használatával nemcsak a lépcsők éleinek sérülése előzhető meg, hanem a lapok jól láthatóvá is válnak, a gyengénlátók számára is biztonságossá téve a lépcsők használatát.

 

Lépcsőélvédő csúszásgátló felülettel
Schlüter-Trep-G lépcsőprofil

 

Lépcsőélvédő csúszásgátló felülettel
Schlüter-Trep-GK lépcsőprofil

 

A különféle vastagságú járólapokhoz illeszthető Schlüter-Trep-G/GK profilok belső és külső téren egyaránt alkalmazhatók. Lépcsőszerkezetre rögzítésük csemperagasztóval történhet, a homloklapra helyezett burkolólapok vágott éle a profilba csúsztatható.

 

Lépcsőélvédő csúszásgátló felülettel

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Lakásbiztosítások, lakhatási célú vagyonbiztosítások rendhagyó felmondási joga

További költségek miatt módosíthatók az építési beruházási tárgyú közbeszerzési szerződések

Reklámfelületekre, utcabútorokra vonatkozó, 2024 januárjától hatályos előírások

A közbeszerzési törvény 2024 februárjától hatályos módosításai

Építési jog 2024 – Két félnapos konferencia, webinárium és szakmai konzultáció 2024. február 15-én (febr. 26-ig visszanézhető)

épjog