2012. október 12.

Acélcsarnokok – a tervezéstől a megvalósulásig

Acélcsarnokok – a tervezéstől a megvalósulásig

A csarnokok, ipari épületek esetén is tervezői elvárás lehet a munkát igény szerint egyszerűsítő, modulrendszerű termékválaszték, amelynek elemei azonban a hely adottságai, a megrendelői és tervezői igények szerint adaptálhatóak.

Egyszerű tervezői munka, valamint gyors és költséghatékony kivitelezés mellett dönt, aki a Frisomat csarnokai közül választja ki megbízója számára az ideális típust, majd a cég szakembereivel szoros együttműködésben az igényekre szabja azt.

A nyolc különböző alaptípusú csarnok minden egyes, egyedileg fejlesztett és gyártott szerkezeti eleme könnyű; egyszerű összeszerelésük után mégis nagyon szilárd szerkezetet kapunk. Legyen szó akár egyszerű terménytároló vagy bonyolult szerkezetű kereskedelmi épület, például autószalon, üzemcsarnok stb. kivitelezéséről, a standard elemekből kiindulva maximálisan az egyedi igények figyelembe vételével készülnek az acélcsarnokok, több mint 20 éve Magyarországon.

Acélcsarnokok – a tervezéstől a megvalósulásig

A standardizált, előregyártott elemekből és profilokból, a szerkezeti elemek határtalan kombinálhatóságával készülő építmények alapanyaga horganyzott, magas minőségű acél. A hosszú élettartamot és a korrózió elleni védelmet a 275 g/m2 horganyvastagság garantálja.

A Frisomat acélcsarnokokat a rendeléstől számítva – a választott szerkezettől függően – akár 6-8 hét leforgása alatt birtokba vehetik a megrendelők.

 

A gyors kivitelezést gyors tervezés előzheti meg

A Frisomat-csarnok gazdaságosságának kulcsa, hogy a cég az igények pontos felmérésétől a tervezővel való szoros együttműködésen és a gyártáson keresztül a helyszíni építésig egy kezében tartja a feladatokat.

A cég tervezői támogatás szolgáltatásának része – a teljes tervezési, gyártási és kivitelezési folyamat végigkísérésén túl –, hogy az adott épületre készített statikai, villámvédelmi és tűzvédelmi számításokat is elkészítteti és átadja.

Arról, hogy milyen további előnyöket tartogat tervezőknek, kivitelezésben dolgozóknak a Frisomat-csarnokok alkalmazása, részletesen hallhat az 5 városban megrendezésre kerülő félnapos, épületbejárással egybekötött szakmai konzultáción. http://www.buildrendezvenyek.hu/node/38

A Frisomat termékeiről további információ: www.frisomat.hu

 (x)

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo