2015. május 05.

Beltéri és kültéri hőszigetelő bevonat nano-kerámiával – Protektor hőszigetelő festék

Beltéri és kültéri hőszigetelő bevonat nano-kerámiával – Protektor hőszigetelő festék

Lakásfelújítás előtt állva keresi az ideális megoldást a hőszigetelés problémájára? Fontosnak tartja, hogy egyszerűen alkalmazható rendszer mellett döntsön, és a penészesedés se térjen vissza otthonába?

A megfelelő hőszigetelés és a vele együtt járó energiatakarékosság, a penészmentes, egészséges belső mikroklímával rendelkező otthon sokunk álmai között szerepel, a hagyományos hőszigetelő rendszerek azonban nem csak drágák, de a falakat sem mindig hagyják lélegezni.

Lehetséges olyan hőszigetelő rendszert találni, amely télen-nyáron minden igényt kielégítve szolgálja otthona kényelmét? A Protektor hőszigetelő festékbevonat képes erre!

A kültérben és beltérben egyaránt alkalmazható anyag egyedülálló összetételénél fogva gondoskodik arról, hogy télen a meleg bent, nyáron pedig a falakon kívül maradjon. Emellett a sokak által jól ismert problémát, a penészesedést is megelőzi, ezzel megóvva Önt és családját a penészgomba spórái által okozott allergiás megbetegedésektől.

A Protektor üvegkerámia-gömböket tartalmaz, amelyek mintegy hőtükör-felületet képeznek, s ezáltal verik vissza a hősugárzást. A nanotechnológiás vákuumizált gömbök a belső falfelületen eloszlanak, és egyenletes felületet képeznek, amelyről a fűtés melege visszasugárzik a helyiségbe. Mivel a festék eloszlatja a hőt a falon, így lehetővé teszi azt is, hogy ne keletkezzenek hideg részek, melyeken a penészgomba felüthetné a fejét.

Beltéri és kültéri hőszigetelő bevonat nano-kerámiával – Protektor hőszigetelő festék

„Házunkat kívülről a Protektor hőszigetelő festékkel festettük le, építészmérnökünk ajánlására. Rendkívül tetszetős, nagyon szép lett. Mértük a ház energiafelhasználás-változását és hozzávetőlegesen 16-20% energiamegtakarítást tapasztaltunk..." – Cser Péter, Szeged

 

Hogyan alkalmazható a kerámiagömböket tartalmazó Protektor hőszigetelő bevonat?

A Protektor hőszigetelő bevonat egyik nagy előnye a hagyományos hőszigetelő rendszerekkel szemben, hogy jóval kevesebb munkafolyamattal alkalmazható. Bármelyik szaküzletben beszerezhetőek hozzá a szükséges eszközök, ecsetek, hengerek, sőt, a színezés is minden további nélkül megoldható. Bármely helyiséget kifestheti vele, alkalmazhatja homlokzaton, de akár a fa építőelemekre, tetőre és fémre is megtalálható a termékcsalád megfelelő fajtája.

A Protektor hőszigetelő bevonat rendkívül jó fedőképességgel rendelkezik, így a régi és új építésű ingatlanoknál is előforduló hajszálrepedések áthidalhatóak segítségével. Míg egyes hőszigetelő rendszerek egyfajta burokként zárják magukba a házat, addig a Protektor hőszigetelő bevonat diffúzióképességének köszönhetően lehetővé teszi, hogy a falak megfelelően szellőzzenek, ez pedig nélkülözhetetlen az egészséges belső mikroklíma megteremtéséhez.

 

Milyen előnyökkel jár tehát, ha a kerámiagömböket tartalmazó festékcsalád mellett dönt?

 • 20-25% energiamegtakarítást eredményez.
 • Lehetővé teszi a megfelelő hőszigetelést az év minden időszakában.
 • Több ezer szín közül választhat, így megtalálható a lakberendezési stílusnak leginkább megfelelő színvilág.
 • A festék dörzsálló, egyszerűen eltávolíthatóak róla a szennyeződések.
 • Ellenáll az UV-sugárzásnak, és jól tűri az időjárás viszontagságait.
 • Beltérben gátolja a penészesedés kialakulását.
 • Elfedi a hajszálrepedéseket.
 • Saját kezűleg is felvihető a falra.
 • Falra, tetőre, fára, fémre egyaránt alkalmazható a kerámiagömböket tartalmazó festék.
 • Nem tartalmaz káros illékony anyagokat. VOC=0.000 g/L

 

Milyen vizsgálati eredmények támasztják alá a kerámia tartalmú hőszigetelő bevonat időtálló, magas minőségét?

A Protektor hőszigetelő festékbevonat tesztelésekor több szempont szerint is vizsgálták azokat, így biztosan állítható a festékcsalád termékeiről, hogy

 • kültérben ellenáll az UV-sugárzásnak és az időjárás viszontagságainak, ezt 5000 tesztóra bizonyítja (a gyártó szerint ez akár 30 év időtállóságnak is megfelelhet),
 • nem tartalmaz illékony káros anyagot, VOC-tartalma 0.000g/,
 • A2-es besorolásának köszönhetően biztonságosan fed, hiszen nem gyúlékony az anyag,
 • az ISO minősítés garanciát ad a festék kimagasló színvonalára és a gyártási technológia minőségére,
 • vásárlói vélemények és szakmai tapasztalatok egyaránt alátámasztják a Protektor által képviselt magas minőséget és megbízhatóságot.


A Protektor hőszigetelő festékek hosszú évekre biztosítja a falak igényes megjelenését, a hőszigetelés optimális megvalósulását, s ezzel egyidejűleg az energia megtakarítás lehetőségét a téli és nyári hónapokban is.

Meg szeretné tudni, mennyibe kerül a Protektor kültéri hőszigetelő bevonatrendszer? Az alábbi adatok kitöltése után perceken belül komplett árajánlatot küldünk Önnek:

Növelni szeretné a Protektor kültéri hővisszaverő festék hatékonyságát? Használja a beltéri hőszigetelő bevonatot. A Protektor beltéri hőszigetelő bevonat télen bent tartja a meleget, és egyenletesen eloszlatja, ezáltal jelentősen tudja javítani a komfortérzetet és lényegesen csökkenthető a fűtési költség.

Beltéri és kültéri hőszigetelő bevonat nano-kerámiával – Protektor hőszigetelő festék

Az adatok kitöltése után perceken belül komplett árajánlatot küldünk Önnek:

http://thermofestek.hu/belteri-hoszigetelo-festekre-arajanlat/

 

Beltéri és kültéri hőszigetelő bevonat nano-kerámiával – Protektor hőszigetelő festék

Elérhetőségek:
Mobil: +36-70-772-0794 (hétfőtől vasárnapig 8-tól 20 óráig hívható)
Telefon: +36-1-308-7684
Személyes ügyfélszolgálat és bemutatóterem: 1158 Budapest (Újpalota), Késmárk utca 7/b.
Nyitva tartás: H–P: 9.00–17.00

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo