2014. július 29.

Hőszigetelő kerámiafesték – a harmadik évezred hőszigetelése

Hőszigetelő kerámiafesték – a harmadik évezred hőszigetelése

A fűtési költségek drasztikus csökkenéséhez hozzájáruló és tartósan penészmentes felületet eredményező Protektor beltéri hőszigetelő kerámiabevonatot – hőszigetelésben, energiamegtakarításban és penészmentes felület kialakításában egyaránt – sikeresen támogatja a Protektor kültéri hőszigetelő bevonat.

A Protektor kültéri hőszigetelő bevonat a beltéri bevonathoz hasonlóan szintén egyedülálló. (A beltéri bevonatról itt olvashat bővebben >>) A Protektor kültéri hőszigetelő bevonat nemcsak külsőleg javít az épületen azáltal, hogy hosszantartó védelmet nyújt, hanem hozzájárul a ház energiafelhasználásának érezhető javulásához is. Felhasználói visszajelzések alapján akár 20-30 százalék energiamegtakarítás is elérhető – mindez egyszerű átfestéssel költséghatékonyan.

„Házunkat kívülről a Protektor hőszigetelő festékkel festettük le. Rendkívül tetszetős, nagyon szép lett. Mértük a ház energiafelhasználásának változását, és hozzávetőlegesen 16-20 százalék energiamegtakarítást tapasztaltunk, az energiaárakat és a környezeti változásokat is megpróbálva figyelembe venni.” – Barlai Lajos építészmérnök és kivitelező, Kaposvár.

 

Hosszantartó védelem a homlokzatnak

A Protektor kültéri hőszigetelő bevonat közvetlenül a felületre való felhordás után – a napsugárzásnak és a meleg levegőnek köszönhetően – hatékony vízlepergető rendszerré alakul. A falban található felesleges nedvesség a kültéri hőszigetelő bevonat szárító hatásának köszönhetően hatékonyan eltávozik.

 

Hőszigetelő kerámiafesték – a harmadik évezred hőszigetelése

 

A Protektor kültéri hőszigetelő bevonatban lévő ellenállóképes, szigetelő gömböcskék a hőmérsékletváltozás okozta mozgások esetén képesek a felülettel együtt mozogni, így gátolják a víz beszivárgását. Hasonló védelmi rendszert képez, mint a rugalmas emberi bőr a fürdésnél. A felületi feszültségből keletkező repedések előfordulása jelentősen csökken, mert a hővédelem minimalizálja a különböző épületelemek hőtágulásból eredő mozgását. A festékréteg emellett ellenáll a káros környezeti hatásoknak (nedvesség és UV sugárzás). E védelmi képesség a rugalmassággal párosulva meggátolja az elöregedésből, szétmállásból származó repedésképződést.

A Protektor kültéri hőszigetelő bevonat hatékony, vízlepergető védelmet nyújt záporral, jégesővel és hóval szemben. Így gondoskodik a festékréteg arról, hogy az épületek tartósan szárazak maradjanak, ezáltal csökkenti a homlokzat „kizöldülésének” kockázatát, amely a vízlecsapódás egyik kísérő jelensége. A nedvességképződés megakadályozásának következménye, hogy a homlokzati felület nem kínál táptalajt gombáknak, moháknak, zuzmóknak.

A Protektor kültéri festékeket úgy fejlesztették ki, hogy ezek a tulajdonságok az összes károsító külső hatás ellenére évekig megmaradjanak: a bevont felület az időjárási, környezeti hatások mellett is rendelkezik azzal a képességgel, amellyel az energiamegtakarítás és felületvédelem elérhető.

 

A Protektor bevonatrendszer által nyújtott kimagasló előnyök:

  • 20-30 százalékos energiamegtakarítás egyetlen átfestéssel, költséghatékonyan;
  • 30 év tesztelt UV és időjárási hatásokkal szembeni ellenállóság; a kültéri bevonat tartósan ellenáll mindenféle külső hatásnak, így akár 30 évig esztétikus, időtálló felületet képez;
  • a festékrendszer VOC (illékony káros anyag) tartalma0,000 g/L, ezért kisgyerekek vagy betegek szobájában is alkalmazható;
  • a Protektor beltéri bevonat A2-es tűzállósági besorolása kimagasló eredményt mutat a biztonság terén is;
  • a német gyártó 1989 óta foglalkozik speciális védőbevonatok gyártásával, és a legmagasabb német és nemzetközi előírásoknak felel meg a gyártási technológia, ezt bizonyítja az ISO minősítés is;
  • számos neves intézet (TÜV, ILF, BTI stb.) minősítésén, vizsgálati eredményein kívül a vásárlói vélemények is igazolják a Protektor hőszigetelő és penészmentesítő festék hatékonyságát.

 

Meg szeretné tudni, mennyibe kerül a Protektor kültéri hővisszaverő festékrendszer? Az alábbi adatok kitöltése után perceken belül komplett árajánlatot küldünk Önnek:

Növelni szeretné a Protektor kültéri hővisszaverő festék hatékonyságát? Használja a beltéri hőszigetelő bevonatot. A Protektor beltéri hőszigetelő bevonat télen bent tartja a meleget és egyenletesen eloszlatja, ezáltal jelentősen tudja javítani a komfortérzetet és lényegesen csökkenthető a fűtési költség. Az alábbi adatok kitöltése után perceken belül komplett árajánlatot küldünk Önnek:

thermofestek.hu/belteri-hoszigetelo-festekre-arajanlat

 

További információ a kerámia tartalmú festékrendszer magyarországi kizárólagos forgalmazójának weboldalán: thermofestek.hu

Protektor kültéri hőszigetelő falfesték: thermofestek.hu/kulteri-falfestek

 

Elérhetőségek:

Mobil: +36-70-772-0794 (hétfőtől vasárnapig 8-tól 20 óráig hívható)

Telefon: +36-1-308-7684

Személyes ügyfélszolgálat és bemutatóterem: 1158 Budapest (Újpalota), Késmárk utca 7/b.

Nyitva tartás: H–P: 8.00–16.00

Hőszigetelő kerámiafesték – a harmadik évezred hőszigetelése

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo