2014. február 03.

Mediterrán helyett: Terrán a márkanév

Mediterrán helyett: Terrán a márkanév

A Mediterrán Kft. vezetése „a trendeket felismerve komoly döntésre szánta el magát, amikor úgy határozott, hogy a brand nevét, a medi előtagot elhagyva, Terrán márkanévre változtatja meg. A Terránra történő névváltozás követi a termékstruktúra változását és jelzi egy korszerű, modern vállalat arculatát" – írja a tetőcserépgyártó cég közleménye. 

„A Mediterrán Magyarország Betoncserép Gyártó Kft. kilenc évtized tradícióját őrző, magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás. Fennmaradását és üzleti sikereit annak köszönheti, hogy minden időben innovatív módon tudott és mert reagálni a piac igényeinek változásaira. (...) Az évek során nemcsak a piaci igények, hanem vállalatunk célpiaca is nagyot változott, ennek megfelelően bővült a cég termékkínálata. Ezt a széles termékpalettát a Mediterrán márkanév már nem megfelelően képviselte. A termékkínálat fokozatos átalakulás során eltávolodott a mediterrán jellegtől, hiszen gyártmányaink jelentős része a Kárpát-medencei régióhoz köthető, e mellett a modern, letisztult formavilágot is megtalálhatják vevőink termékválasztékunkban.

A cég vezetése a trendeket felismerve komoly döntésre szánta el magát, amikor úgy határozott, hogy a brand nevét, a medi előtagot elhagyva, Terrán márkanévre változtatja meg. A Terránra történő névváltozás követi a termékstruktúra változását és jelzi egy korszerű, modern vállalat arculatát.

A változtatás egyebek mellett a korábbinál pontosabban jelzi azt is, hogy a vezető magyarországi tetőcserépgyártó vállalat termékei az északabbra fekvő, közép-európai országok forma- és színvilágát, illetve egy modernebb, éghajlattól független, mai stílust tudnak képviselni és megjeleníteni" – írja a cég szerkesztőségünkhöz is eljuttatott közleményében.

Mint hozzáteszik, az új Terrán név a brand megváltozását jelenti, a cég neve, tulajdonosi szerkezete és egyéb adatai sem módosulnak, ezért a már meglévő szerződések változatlan formában élnek tovább, valamint a számlázásban és levelezésben sem lesz érzékelhető a módosulás. 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog