2013. július 23.

Fedezze fel a Protektor nano-kerámiás festékrendszer előnyeit!

Fedezze fel a Protektor nano-kerámiás festékrendszer előnyeit!

Ismerje meg a különleges Protektor nano-kerámiás hőszigetelő** festékbevonatot! Hőszigetelő és penészképződés-gátló nanotechnológiával kültérben és beltérben! Egészségbarát, időtálló technológia. 

 

Mi is az a hőszigetelő festék és mire jó pontosan?

Rezsicsökkentés nano-kerámiás festékrendszerrelA Protektor kültéri hőszigetelő festék egy csúcsminőségű többfunkciós speciális festékanyag. Hőszigetelő** , hővisszaverő hatását a nanotechnológiás kerámiagömböcskéknek köszönheti, amit gyárilag tartalmaz a Protektor festékbevonat. Ezek a gömböcskék hőtükör felületet alkotnak a falakon, ami visszaveri a hősugárzás bizonyos részét.

Speciális, rugalmas kötőanyagának köszönhetően áthidalja a hajszálrepedéseket, és gátolja az újabbak kialakulását (nagyobb repedések előzetes szakszerű javítása szükséges!). Színezhető, akár egy hagyományos festék, megfelelő színezőanyaggal (ez ügyben érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon). Felülete nedves szivaccsal lemosható, így hosszú időn keresztül olyan tiszták maradhatnak falai, mintha frissen lennének festve. 

 

 

 

 

Miért éri meg a Protektor hőszigetelő festéket választani?

  • Egészségbarát (a piacon kiemelkedően környezetbarát), 0% VOC – illékony káros anyag – tartalommal rendelkezik
  • 5000 UV óra öregbítéses tesztidőszak (gyártói vélemények szerit ez akár 30 évnek is megfelelhet, az időjárási körülmények függvényében – tájékoztató adat) )
  • Nem zárja le a falak természetes szellőzését: diffúzióképes
  • 10 év gyártói funkciógarancia az aktuális termékkatalógusban megadott paraméterekre (megfelelő felületelőkészítés, szakszerű felhordás esetén)
  • Fára, fémre, tetőfelületre is felhordható
  • Nem képez jelentős vastagságot, így olyan helyeken is alkalmazható, ahol a hagyományos hőszigetelés nem (pl. műemlékvédelem alatt álló, díszes vagy erősen tagolt homlokzatoknál)
  • Eredeti gyártmányú, eredeti receptúra alapján készített termék, minősítő intézetek által bevizsgált hiteles adatokkal

 

Van róla tapasztalat?

Rezsicsökkentés nano-kerámiás festékrendszerrelA független minősítő intézetek által biztosított tanúsítványokon és vizsgálati eredményeken  kívül számos elégedett vásárló véleménye is alátámasztja a Protektor hőszigetelő festék hatásosságát** :

''... a házamat kívülről teljes egészében a Protektor hőszigetelő festékkel festettem ki. Egy ugyanilyen házat 5 cm-es hagyományos hőszigeteléssel csomagoltak be, így van össze tudtam hasonlítani az energia-megtakarítást. Télen a fűtésszámla ugyanannyival csökkent, nyáron pedig nálam hűvösebb, kellemesebb levegő volt ... úgy gondolom, hogy a Protektor festékkel jó döntést hoztam ...'' Hegedűs László Markotabödöge (GYSM megye)

 

Hogyan kell használni?

Rezsicsökkentés nano-kerámiás festékrendszerrelKezelése rendkívül egyszerű, ugyanúgy kezelendő, mint a hagyományos festékek. Ecsettel, hengerrel, szórással (airlesses, dugattyús készülékkel) felhordható. Az adott felületnek megfelelő javítás, felület előkészítés után egy réteg alapozás és 2 réteg festés a rétegrend, ami összesen 0,3-0,5 mm-es vastagságot alkot. Az alapozó 1:4 arányú vizes hígításban, a festék hígítatlanul alkalmazandó.

 

Mennyibe kerül?

A Protektor kültéri hőszigetelő festék (12,5 L) vödör hozzávetőleges kiadóssága és m2 ára (bruttó alapár, fehér színre, 2 réteg festésre összesen) különböző felületeken:

Sima (glettelt) felület esetén 1400-1500 Ft/nm,
enyhén érdes felület esetén 1600-1900 Ft/nm,
jóval érdesebb felület esetén (pl. kőpor) 2000-2100 Ft/nm.

(Az árak tájékoztató jellegűek, nem tekinthetők konkrét árajánlatnak.)

Pontosan szeretné tudni, mennyibe kerül az Ön házára a hőszigetelő bevonat?  Töltse ki az alábbi árajánlatkérő űrlapot és pár percen belül egy pontos árajánlatot küldünk Önnek:

Növelni szeretné a Protektor kültéri hővisszaverő festék hatékonyságát? Használja a beltéri hőszigetelő  bevonatot.

Ha meglévő szobájára pontos árkalkulációt szeretne kérni tőlünk, kérjük töltse ki az alábbi linken található árajánlatkérő formot:

Pontos árajánlatot kérek a Protektor hőszigetelő bevonatra, kattintson IDE>>

 

További információ:

Weboldal:

Nanokerámiás festékek hivatalos weboldala>>

E-mail: info@protektorfestek.hu

Mobil: 06 (70) 772-0794 (hétfőtől vasárnapig 8-tól 20 óráig hívható)

Tel.: 06 (1) 308-7684

Személyes ügyfélszolgálat: 1158 Budapest (Újpalota), Késmárk utca 7/b.

Nyitva tartás: H-P: 8.15-16.00 

 

* FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés-gátlásáról: A   Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés  újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt. 

(X)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog