2022. január 27.

Tartsa ellenőrzés alatt a vízvezetékét okos vízőrrel!

Tartsa ellenőrzés alatt a vízvezetékét okos vízőrrel!

A vízkárok gyakoribbak, mint gondolnánk és a biztosítás gyakran csak a költségek töredékét fedezi. A Re.Guard, az okos vízőr felismeri a csőtöréseket, valamint a legkisebb szivárgásokat, ezért a nagyobb vízkárok már be sem következhetnek.

Vízőr minimális nyomásveszteséggel

Az innovatív ultrahangos technikának köszönhetően a Re.Guard vízzel érintkező felületein nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, ezáltal optimális átfolyást enged minimális karbantartási igénnyel.

 

Egyszerű beszerelés és üzembe helyezés

A Re.Guard egy központi vízőr egységből és a Re.Hub Gateway-ből áll, amely a központi interfész szerepét tölti be. A Re.Guard ugyanolyan gyorsan felszerelhető, mint egy vízóra, és kompakt kivitelének köszönhetően utólagos felszerelésre is tökéletesen alkalmas. Beépítés után a Re.Guard alkalmazáson keresztül, négy rövid lépésben helyezhető üzembe.

Tartsa ellenőrzés alatt a vízvezetékét okos vízőrrel!

 

A vízkárok intelligens csökkentése

A Re.Guard a modern technikának köszönhetően csökkenti a víz okozta károkat. A formatervezési díjjal kitüntetett rendszer megbízhatóan közbelép, mielőtt még megtörténne a baj.

 

Minden ellenőrzés alatt

A Re.Guard App4 alkalmazással bárhonnan felügyelhető a vízvezeték, és rendellenesség esetén az alkalmazás értesítést küld az okostelefonra.

 

Mindenkinek

Bármilyen családi és ikerházban felszerelhető, akár új építésű házról, felújításról vagy utólagos felszerelésről van szó. Kompakt felépítésének köszönhetően szűk helyekre is beépíthető.

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog