2015. október 13.

Meghívó – Rehau Szakmai Nap 2015

Meghívó – Rehau Szakmai Nap 2015

A Rehau több évtizedes tapasztalattal rendelkezik teljeskörű építőipari megoldások fejlesztésében. Folyamatosan figyeljük az igényeket és trendeket, amelyek alapján innovatív rendszermegoldásokat szállítunk többek között a sportcélú épületekhez is. A mai modern sportlétesítmények nem csak egy adott funkció ellátására épülnek.

Ma már multifunkciós sportközpontokat építünk, amelyeknek meg kell felelniük a tömeg- és az élsport, valamint a nézők elvárásainak egyaránt.

A Rehau Szakmai Nap 2015 konferencia az építőipar, a sportolók és a sportszervezetek képviselőinek részvételével kívánja több szempontból, szakszerűen megvizsgálni ezt a témát. A rendezvény célja bemutatni a funkció és a dizájn, valamint a sportteljesítmény összefüggéseit és az ezeket szolgáló építészeti, épületgépészeti és sporttechnológiai megoldásokat.

A Rehau Kft. meghívja Önt a 2015. november 5-én a budapesti Groupama Arénában megrendezésre kerülő Rehau Szakmai Nap 2015, Tornaterem, uszoda stadion – Sportcélú épületek ma és holnap konferenciára!

Örömmel várjuk a találkozást!

Szebellédi Tamás
üzletágvezető, Rehau Kft.

További információk >>

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Lakásbiztosítások, lakhatási célú vagyonbiztosítások rendhagyó felmondási joga

További költségek miatt módosíthatók az építési beruházási tárgyú közbeszerzési szerződések

Reklámfelületekre, utcabútorokra vonatkozó, 2024 januárjától hatályos előírások

A közbeszerzési törvény 2024 februárjától hatályos módosításai

Építési jog 2024 – Két félnapos konferencia, webinárium és szakmai konzultáció 2024. február 15-én (febr. 26-ig visszanézhető)

épjog