2021. szeptember 24.

Világos árnyalatokban gazdag faajtók

Világos árnyalatokban gazdag faajtók

A természetben töltött idõ rendkívül sok energiát és boldogságot tud nyújtani a mindennapokhoz. A betonrengetegbõl kiszabadulni az erdõbe, a tópartra, vagy akár a parkba kiváló idõtöltés – ugyanakkor egyre többen keresik azokat a megoldásokat és lehetõségeket, amelyekkel saját otthonukban is természet közeli környezetet tudnak teremteni.

Növények, meleg és világos színek, fa- és betonbútorok, kiegészítõk, valamint a hatalmas üvegablakok mind segítségünkre lehetnek egy különleges zöld környezet kialakításában. A természetes fények és színek nemcsak azt a bizonyos „otthon melege”-érzést keltik a lakókban, hanem nyugodt és vidám környezetet is biztosítanak. A lelki kiegyensúlyozottság megteremtése és szervezetünk energiájának szinten tartása is összefügg a természetes környezetben töltött idõvel, ez pedig – a mai lakberendezési trendeknek köszönhetõen – otthon is lehetséges.

Erre manapság számos alternatív megoldással találkozhatnak az építkezés, illetve lakásfelújítás elõtt állók. Rendkívül egyszerû alkalmazni és variálni a meleg színeket a világos tónusokkal, akár a bútorok, akár a falfestés esetében. Ki ne szeretne egy vidám, dzsungel hatású hálószobát, vagy esetleg egy erdei séta élményére emlékeztetõ elõszobát, ahova jó érzés megérkezni egy fárasztó, stresszes nap után?

Mindazoknak, akik otthonuk biztonságában is a természetközeli érzést keresik, a nagy üvegablakok mellett a világos árnyalatokban gazdag faajtók használata is kiváló megoldás lehet. A különleges fastruktúra, a fából készült dekoráció nagyon könnyen fel tudja dobni a teret, és természetes hatást kelt. A Hörmannál a faajtók nemcsak az egyediséget és a természet érzését hozzák közelebb, de az üvegkivágással ellátott faajtók a tér és a fényhatások növelésére is alkalmasak.

 

Világos árnyalatokban gazdag faajtók

Töltse le telefonjára az ARtifex alkalmazást az Android Play Áruházból, tartsa a kamerát a kép fölé, – a kapcsolódó video lejátszása automatikusan elindul!

 

Kisebb méretû lakás esetén érdemes figyelnünk a terek megfelelõ kihasználására is. A tér optikai növelése nagy méretû ablakokkal, üvegkivágásos ajtókkal is elérhetõ, de tolóajtókkal még több helyet meg tudunk spórolni. A Duradecor felülettel ellátott Hörmann-ajtók hosszú élettartamúak, és igen jól beleillenek a meleg színvilágú, ugyanakkor világos tónusokban gazdag otthonok stílusába is.

A természet közelsége egyre fontosabbá válik a városokban élõ emberek számára. Akiknek nincs lehetõségük arra, hogy munka után kiüljenek egy kertbe, vagy épp egy parkban vagy vízparton sétáljanak, a fent említett eszközökkel – akár a megfelelõ ajtók beépítésével – otthonukban is megteremthetik a természethez közeli életteret.

 

Töltse le telefonjára az ARtifex alkalmazást az Android Play Áruházból, tartsa a kamerát a kép fölé, – a kapcsolódó video lejátszása automatikusan elindul!

Kapcsold cikkek:

hrlevl-feliratkozs

épjog